123SiteBuilder.net - Beta release

Hello Guys,

Am dat in beta testing builderul care va fi integrat in viitorul apropiat in workflow-ul nostru de productie. Se pot face landing page-uri prin drag & drop pe block-uri. Release-ul include:

  1. Editare informatii header
  2. Drag & drop pe componente
  3. Editare texte / links / update poze - mai sunt mici probleme
  4. Preview pe browser si mobile / tablet viewport
  5. Download

Nu este nevoie de cont (pentru temele cu licenta MIT)

Newsletter subscription e optional.
Momentan stam focus sa stabilizam (orice feedback e super … ne ajuta).

O sa adaug siun mic demo cu un usage de pagina + editare.

https://www.123sitebuilder.net/

Cheers!
Adi - www.AppSeed.us

2 Likes

Cu ce este mai bun acest builder fata de cele deja existente pe piata ?
Un exemplu: https://bootstrapstudio.io/

Cui se adreseaza acest produs ?

De ce ar trebui să fie mai bun sau altfel decât alte produse de pe piaţă? E pur şi simplu o alternativă, poate unora o să le placă.

4 Likes

Bootstrap Studio is a powerful desktop app

Builder-ul, din ce observ, ofera teme sectionate cu posibilitate de editare si export.
Pt. cine lucreaza in marketing sau vrea rapid o pagina HTML, it does the job.

Select theme → drag & drop → edit → export → landing page.

4 Likes

Buna guys,

Oh, @zshare in nici un caz nu ne propunem sa fie cel mai bun builder, dar ne propunem sa fie free. Noi il folosim intern si il vom stabiliza si maturiza mai repede daca il expunem. Toate builderele cer cont si treb sa tii codul in platforma lor. Un mare cacao … ca nu poti extinde nimic peste ce ofera platforma. [ Wix … ]

Un diferentiator ar fi ca este free, nu iti trebuie cont. Acum avem doar teme si vom integra teme platite dupa ce trecem de 500+ subscriberi.

Legat de numarul de teme, si aici e o mica poveste ca putem integra foarte repede o tema noua, avem un tool intern care proceseaza teme iar componentele folosite de builder vor fi si ele oferite free.
Componentele sunt deja production ready, izolate si cu textele originale scoase si cu un drag & drop le bagi intr-o aplicatie rapid.

Thanks de feedback,
Daca vi se pare util … spread the word.

P.S. acum merge si formularul de subscribe … :wink:

P.S2 - teme taiate si procesate gasiti @github-ul appseed. Sunt doar 2 acum, dar vom adauga constant.

Cheers!
Adi -

5 Likes

Felicitari and keep up with good work ! :smiley:


Click, click mi-am tras site de prezentare !

2 Likes

Avem si hosting … nu vrei? :yum:

2 Likes

Sa inteleg ca atunci cand scoti o componenta (footer, header, un carousel) iti scoate inclusiv css & js ca sa-l poti integra intr-o aplicatie care nu are nicio legatura cu bootstrap sau jquery ? :slight_smile:

Cer cont pentru ca ai posibilitatea sa salvezi ce ai facut, iar daca nu ai terminat, ai posibilitatea sa continui a doua zi. La tine in aplicatie nu vad nici macar un save in localStorage. Aplicatia ta ma obliga sa termin treaba odata ce m-am apucat de ea.

Ca sa atingi 500+ subscriberi, trebuie sa oferi ceva robust, nu un builder precum template-urile de e-mail (copiat / cumparat de undeva 100%, il recunosc de pe preview-urile de themeforest) … si atat.

:::::::::::::::::::::::::::::

Am exportat o componenta:

Imi exporta astea in cod, desi nici macar nu le foloseste. Componenta exportata nu foloseste absolut nimic de acolo, nici macar jquery sau bootstrap :

<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/jquery.min.js"></script>
<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/popper.min.js"></script>
<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/bootstrap-material-design.js"></script>
<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/moment.min.js"></script>
<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/bootstrap-datetimepicker.min.js"></script>
<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/nouislider.min.js"></script>
<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/material-kit.js?v=2.0.2"></script>
<script src="https://www.themes.123sitebuilder.net/material-kit/assets/js/material-kit-demo.js"></script>

Daca iti pica tie hostul, adio randare site corecta (css & js).

HTML-ul exportat nu este valid din punct de vedere al framework-ului utilizat (Bootstrap). Ii lipseste o clasa esentiala care il face sa imi dea scroll orizontal aiurea.

Fiecare block contine stylesheet inline, total aiurea:

style="outline: none; cursor: inherit;"

Hello,

@zshare 10x de feedback. Le luam pe rand:

1.Temele din @github. Acolo publicam teme “normalizate” (spunem noi intern) + componente. Normalizat inseamna ca assets se vor incarca izolat assets [js, csss, img]. facem asta pentru a standardiza un design.
Componentele nu sunt dependente jQuery [ depinde de tema ] … incercam sa luam teme simple pentru inceput pentru a invata. Am dat un video cu parserul. poti sa te uiti un pic pe el. Poate o sa iti placa mai mult ca builderul :slight_smile: https://www.youtube.com/watch?v=pl3s6cI122w
Ca sa iti rasund direct la intrebare, nu scoate automat css / jQ code. Nici nu ne dorim asta.

2. Buiderul - layout nu e grozav, e puscarie acum. Dar nu ne-a interesat, sa fiu sincer. O sa punem layout … momentan ne intereseaza functional. Ce features avem in teste [ sunt inactive pe LIVE ]

  • Creare site [ mai multe pagini cu legaturi ]
  • Restore project / page
  • Editare informatii SEO [ header ]. Footerul este deja editabil
  • Publish automat pe un server

Mai avem de lucru … :slight_smile: asta e clar. Assets sunt acum pe 123SiteBuilder pentru ca vom integra CDN. Din acest motiv userul coboara doar HTML-ul.
ceva solid” cum spui, va fi in 6luni de acum. pana atunci, vaslim puternic.

Cheers & happy coding!
Adi - AppSeed.us

legat de teme, noi nu le schimbam CSS sau js. Taiem cu parserul si dam in builder.
Btw, tema e a celor de la Creative-Tim :slight_smile: … nici ei nu’s perfecti cum nu e nimeni in industria astia.
Important e sa oferi, inainte de a cere cum bine zic cei de la RubikHub. Asta facem noi acum, oferim :wink:

Cheers!
Adi -

1 Like

In momentul de fata aplicatia nu ofera nimic, doar promite. Nu as putea spune ca este nici macar in alpha, daramite beta.
Te astept cand ai ceva concret, robust, poate si ceva unic. Discutam atunci.

1 Like

Deal!

Cheers!
Adi -

Nu cred ca cei de la Creative Tim sunt de vina, ci tool-ul tau care parseaza. Da-mi un link de la template-ul folosit in sitebuilder, ca sa-ti arat.

?theme=material-kit

Am gasit: https://demos.creative-tim.com/material-kit/examples/landing-page.html


Parserul tau, in cazul de fata, nu stie ca de fapt sectiunea este introdusa intr-un container general. Tu practic preiei sectiunea fara container, ceea ce il face sa nu fie valid din punct de vedere al framework-ului.

@zshare E corect ce spui pe sample-ul asta. Pagina are un master div si un inner container.
Un part time ceva pe testare te bagi ?! :smile:

Cheers!
Thanks de feedback.

Cu o oarecare legătură :slight_smile: :

3 Likes

Ceva frumos, ceva romantic …
Cheers!
Adi -

1 Like

Testeri gasesti pe bancile facultatilor. Dar nu ai nevoie de ei acum.
Site builder-ul tau in momentul de fata este o ciorna. In niciun caz un release Beta cum ne-ai facut sa credem din titlu.

Eu imi dezvolt propriile aplicatii / idei, le monetizez, le vand. :slight_smile:

1 Like

@zshare, tu cum ai procedat cu proiectele tale, le-ai dus într-o formă mega stabilă spre testare reala in producție?

3 Likes

Man, chill out … life is beautiful … dástea.

Anyway thanks de feedback tuturor. :pray:
Revin cu update cand o sa rupa fashu’ ca Wix.

Cheers!
Adi - …<(’_’)> …

1 Like

Eu nu dau release la nimic pana nu este testat intens.
Este posibil sa apara probleme in testare reala, dar cu siguranta nu sunt probleme banale.

Eu in site builder-ul lui am gasit o groaza de probleme la prima vedere, desi el spune ca produsul este in BETA.

O alta eroare: nu pot sa uploadez o imagine.
https://www.123sitebuilder.net/themes/assets/uploads/IMG_20181118_202604.jpg
File not found.

Astea sunt banale.


Cat ati muncit la acest Beta release ? Sunt curios cate ore de munca.

1 Like