Advanced front-end JavaScript

Cine este mai advanced in JS pe front-end? As vrea pornim o discutie pe “advanced techniques in single page apps”, dar ma intereseaza daca cineva a lucrat la ceva mai complex si daca poate sa dea cateva exemple.

Eu am lucrat in Angular vreo 2 ani, am luat source code-ul step by step sa-mi deau seama cum functioneaza, la fel am facut si cu CodeMirror / Ace / jQuery / etc. Cand am inceput sa lucrez in React.js am facut ceva similar, ulterior am aflat de mercury, este similar cu React numai ca totul este modular.

Pe baza la Mercury as vrea sa discutam despre arhitectura unu single-page app.

A lucrat cineva cu immutable data structures pe front-end?

2 Likes

Speaking of which: https://github.com/facebook/immutable-js

De cateva zile incerc sa-mi dau seama cum as putea sa folosesc immutable objects pt. undo / redo. Inainte sa apara immutable-js am incercat ancient-oak ceva similar.

Salutare. Daca deraiez de la subiect imi cer scuze, dar ma intereseaza Meteor.
Are cineva experienta practica cu vreun app pe Meteor? Pareri?
Multumesc anticipat.

Ce te atrage / intereseaza la Meteor mai exact?

Am facut un app pt. un client acum un an, apoi l-am rescris in Express.js + Angular.js.

Meteor inca nu a reusit sa puncteze solutia carei probleme este defapt. Este o alternativa la ceva, dar inca nu e clar la ce. La cat buget a avut si in ce stadiu este dupa atata timp, nu imi da siguranta sa investesc timp / resurse pentru a-l folosii.

Daca vrei ceva mai bine definit care este in sync cu directia web-ului hood.ie. Este inca in dezvoltare dar are o directie buna.