Ajutor pentru o tema bootstrap

Salutare ! Incerc sa “desenez” un site micut de filme, sa fie o combinatie intre cateva care imi plac mie, insa nu imi place deloc,cu toate ca sunt foarte simple. Adica nu ma pricep la asa ceva, nu stiu sa aleg o schema de culori si parca tot imi iese ca dracu. Am citit cateva tutoriale de-ale design-ului, insa tot noob sunt.

Daca este cineva care are timp si pentru mine si se pricepe, rog sa-mi dea mesaj.
(o eventuala plata o pot face deocamdata prin transfer credit [orange] sau plata sms la firmele de hosting care inca mai fac asta, cardul imi ajunge abia luna viitoare).

Multumesc si rog sa nu ma mustrati ! :smiley:

1 Like

Arata-ne ce ai facut pana acum sa vedem cam ce iti doresti.

3 Likes

Pai am facut 100 de variante, dar le-am sters.Pe partea de logica a aplicatiei,stiu sa o fac (sa lucrez cu mysql,php,ajax) doar ca ma blochez ca n-am o interfata. Acum sunt dupa mobil,dar maine ma uit in PC si las aici ce mai gasesc si eventual si screen-urile cu cele care imi plac.Multumesc frumos de interes.

Cam astea imi plac, as vrea sidebar iar imaginile sa fie thumbnail cu titlu sub fiecare poza.Insa cand iau de la unul si incerc sa combin ceva,parca nu se leaga (nici font nici culori, nimic). :frowning:

1 Like

Mie imi place a doua varianta !

Mi se pare mai aerisita
De de nu faci un pool ?

Si mie,dar culorile din prima si a treia. Cum adica pool? La ce? Multumesc.

Sondaj
Ca pe Facebook

  • 1
  • 2
  • 3

0 participanți

Pai nu e vorba de asta, eu vreau sa fac o combinatie intre cele 3,si nu reusesc.

Eu nu înțeleg ce vrei să faci și pentru ce ai nevoie de bootstrap :smiley:

Poti sa folosesti fontul din 3

Ps: nu sunt expert in design. :slight_smile:

Eu tot nu am vazut ce ai incercat tu, lasa designe-urile altora.

AAA,ok, acum sunt la munca, cand ajung acasa las si pe ale mele.

1 Like

Sa fac o tema :smiley: si bootstrap, pentru ca e responsive si este o librarie destul de stufoasa. Dar nu imi place ca aspect, adica nu stiu cum sa aleg corect culorile sa dea bine, nu ma pricep la design. :frowning:

Poți să folosești sau să te inspiri din temele de aici: https://bootswatch.com. Acestea modifică doar schema de culori și typography-ul din Bootstrap.

2 Likes

de acolo am luat, ms.

Defapt, toata pagina se poate vedea aici Aici , as vrea sus langa acele thumbnail-uri, sa pun o bara cu un titlu, insa arata ca dracu, imi vine sa sar cu picioarele pe laptop-u’ asta :rage::rage::rage:
desi n-are nicio vina

Ok, layouturi nu ne-ai aratat, in schimbi ne arati ce ai facut acum in 10 minute. Esti total paralel cu framework-ul, de fapt tu nu ai o problema cu design-ul, ai cu codul. Asta voiam sa ma asigur si mi-ai demonstrat repede.
Bafta !

1 Like

Si unde e problema cu codul?Tu te bagi in seama aiurea sau vrei sa fi miezul?

Fa ceva ce se cheama mock. Adica o pagina cu layout-ul respectiv. Nu trebuie sa fie functionala(o macheta)

Am vazut ca ai facut una care prezinta o colenctie de filme. Mai fa pagini cu pagina unui film, homepage etc

Cred ca la asta se refera Eduard

Multumesc, da, cred ca asta a vrut sa spuna dar modul de exprimare a fost urat,avand in vedere ca e o comunitate mica si mult mai frumoasa decat celelalte (daca mai sunt), ar trebui sa ne ajutam,pana la urma asta e ideea platformei,nu toti suntem la acelasi nivel. Am sa fac, si am sa vin cu cate detalii pot.

1 Like