“Design-urile sunt inspiratii, nu creatii proprii. Nu vad nimic deosebit. La fel si landing-ul de prezentare al temei/lor, l-am mai vazut si la altii (https://demo.themesberg.com/volt/). Daca scoti ilustratiile free pe care le-ai folosit, nu mai ramane nimic din design. ”
Opinie personala de design.
“Voi de la inceput ati facut magarii: reviews count fals , purchases count fals , etc. Iti faci reclama prin minciuni ? Poate asa ati fost voi crescuti prin zona aia.”
Sa iti dau contactul fiecarei persoane care a scris un review pe site-ul nostru? Sa iti dau toate facturile facute pentru achizitii? Vorbesti fara sa ai nici o dovada in acest sens. Intr-adevar am avut o perioada (primele luni cand a fost facut Themesberg) cu cateva review-uri puse de noi pentru a creste pe listarile de SEO (ca altfel nu arata acel smart snippet), dupa ce am primit review-uri reale le-am scos pe cele vechi.
“Cat despre Quality Assurance, efectiv zero barat. Nu ati testat absolut nimic, va bazati pe comunitate si pe cei care cumpara tema sa va puna bug-urile / problemele pe tava, indiferent de rapiditatea cu care le rezolvati. Voi nu aveti in cap decat profitul rapid , tocmai din cauza asta le lansati fara un QA facut ca la carte.”
Da, pentru ca tinem comunitatea aproape de noi. Legat de profit, ai probleme de vedere? Acest dashboard este open source sub MIT License, poti inclusiv sa il comercializezi. Da, are o versiune pro. Si ce? Esti obligat sa il cumperi? NU. Il cumpara altii, daca doresc.
“Daca pe prima pagina ai probleme si nu le-ai vazut, eu nu mai am nimic de spus. Chiar nici nu o sa mai comentez absolut nimic despre temele voastre incepand de acum. Efectiv amatorism din partea echipei Themesberg (https://themesberg.com/).”
Opinia ta personala, suntem respectati de sute de dezvoltatori care au folosit produsele noastre pentru a dezvolta site-uri pentru ei si clientii lor. Mereu este loc de imbunatatire.
"Parerea mea personala ramane: framework-ul nu este invatat complet, viziune zero cand vine vorba de a crea o structura pentru un anumit tip de layout: dashboard in speta (poate crea probleme grave cand incerci sa implementezi ceva nou in template).
Congratulations! Nice Work, GLWS ."
Trebuie sa iti mearga foarte bine sa fii asa hater si troll nu doar cu noi, dar si cu alti oameni.
Este usor sa critici si sa dai cu noroi de pe tusa. Care sunt contributiile tale pe open source? Am verificat eu. Aproape zero. Si tu ne acuzi de profit?
Contul tau:
Contul meu:
Si in timp ce tu dai cu noroi in proiect, aparent alti dezvoltatori apreciaza proiectul atat de mult, incat a primit peste 100 de stars pe Github in mai putin de 24 de ore.
Chiar si haterii de pe Reddit ne-au apreciat proiectul:
Cu toate astea zise, o sa aducem un update pe baza feedback-ului din comunitate (deja este facut issue pe repo). Le multumesc mult membrilor de pe acest forum pentru input-ul lor legat de Volt
PS: astazi este featured si pe Product Hunt (ia incearca tu sa faci ceva si sa fie pus acolo featured) https://www.producthunt.com/posts/volt-3