Am fost ameninţat (voalat) cu instanţa de ergohuman.ro (SC MG PROFESSIONAL SALES SRL)

În continuarea discuţiei de aici

Pentru că ergohuman.ro mă ameninţă voalat cu chemarea în instanţă dacă las comentariul de mai sus în care un client este nemulţumit de experienţa avută cu ergohuman.ro, mă văd nevoit să şterg şi contribuţia lui @Floki

Ți-am zis eu de offshore-ul ăla :slight_smile:

3 Likes

Eh si daca zici ca pe profilul de linkedin la Gratian A., web developer cu xp in codeigniter si Typo3, gasesti un articol foarte interesant despre cum el considera ca a luat teapa cu un scaun ergohuman comandat de pe un domeniu care pare legit ce zice domnul Nasture?

Sunt carcotas. In loc sa trateze chestia cu un PR/ marketing, a tinut sa las’ ca le arat eu cine sunt. Sunt sigur ca o sa vina si cu o metoda eleganta printr-un post.

3 Likes

Nu aș miza pe asta…

Noi nu putem intra să intrăm într-o polemică, care ar deveni nesfârșită cu dânsul, sau cu oricine. Nu suntem copii.

Business still românesc. Ce polemică să intri? Omul a avut o experiență proastă cu brandul tău, prin produsul sau serviciul oferit. Prima ta grijă e ca să faci damage control, așa că trebuia să-i zică să trimită scaunul înapoi și să primească banii a doua zi, sau să-l înlocuiască gratis.

Dar așa știm noi să facem business, pe stilul clientul e prostul, apoi ne plângem că vin corporațiile rele din vest și ne fac colonie economică.

9 Likes

Bănuiam eu că mare parte din vânzări îi vin de pe acest post, ar trebui să sponsorizeze forumul. Mă așteptam să fie o firmă serioasă în spatele brandului, așa, din două postări a făcut deja fâs. Cine vrea să-și ia un Ergohuman are informații în plus și ia de unde vrea. Subiect închis.

Mr. Button, ti-am văzut profilul pe LinkedIn, am râs vreo juma’ de oră când mi-am imaginat cum il ameninți pe admin-ul forumului; are 2 m. Banii îi recuperez, dar e neplăcut și stresant să constați că ai fost lucrat de un derbedeu. Ca să am și eu o satisfacție și să nu-l mai stresăm pe iamntz, mutăm frontul în altă parte. Ai datele mele, nu-i mai amenința pe alții. Ne vedem la level 2.

9 Likes

Nu inteleg, domnul Valentina Marian Nasture, cel care detine ergohuman.ro ameninta cu chemarea in instanta pentru ca un client se plange de calitate produselor ergohuman? Este vorba de scaune ergonomice pentru birou? Cat de calitative sunt scaunele ergonomice de la ergohuman?

Păi din ce am citit scaunele sunt bune. Dar dacă nu-ţi convine ceva, pac, instanţă. Sau dacă ai forum sau blog şi permiţi link-uri spre alte site-uri care scriu despre experienţa avută cu magazinul, tot la instanţă se ajunge.

Şi nu e instanţă d’aia bună, de OOP. :troll:

2 Likes

Din câte țin minte din postarea inițială, problema nu a fost calitatea produsului, ci a serviciului de vânzare și post-vânzare. Sincer să fiu, în locul lui @Floki aș încerca să contactez producătorul, că dacă e importator „autorizat”, sunt convins că celor de la Ergohuman nu le va conveni felul în care pune problema.

1 Like

iar afaceristi romani. had my share of those. in instanta e cu dus si cu intors, depinde peste ce judecator dai, daca nu stie cum functioneaza internetul si nici nu are timp chef sa stai sa-i explici…

1 Like

Nu am prins postarea initiala, dar presupunand ca vorbea civilizat, n-are voie sa lase pareri?

Bun de stiut, la urmatoarele discutii despre scaune o sa fac un efort sa conving oamenii sa nu cumpere de la ei. :dove: & :heartbeat:

1 Like

cred ca mai bine ramaneau cu comentariul ala negativ.

5 Likes

Oare s-or vinde bine scaunele Ergohuman zilele astea?
…mă gândesc că sunt o grămadă de factori care influențeză - pandemie, brexit, încălzire globală

1 Like

Domnu’ cu instanţa cred că n-a auzit de Streisand effect :slight_smile:

Şi hai să fim serioşi, ce-ţi poate face instanţa, pe ce temei? Colegul nostru a relatat despre o experienţa neplăcută legată de un retur. E pur şi simplu o chestiune legată de freedom of speech.

6 Likes

Deci eu unul chiar îl aveam pe shortlist, părea printre cele mai ok raport calitate preț. Și mai știu câțiva care doreau să ia până la sfârșitul anului. Dar am anunțat pe toți să șadă blânzi, că nu e de joacă, ne-om trezi toți în instanță anul viitor…

1 Like

Şi eu la fel, am un Aeron ca “main chair” acasă, dar voiam unul ceva mai ieftin la ţară, că mi-am rupt spatele stând pe un şezlong. Probabil o să iau un Ergohuman, dar voi evita cu sfinţenie magazinele care nu-şi respectă clienţii.

3 Likes

Legislatia din Romania nu iti acorda neaparat freedom of speech, daca au un avocat bun te poate pune sa dovedesti cele spuse cu probe sau sa platesti daune.

Daca imi amintesc bine sunt oameni pe forum care si-au inchis blog-ul/site-ul exact din cauza libertatii de exprimare.

Ba da, este obligata
https://fra.europa.eu/ro/eu-charter/article/11-libertatea-de-exprimare-si-de-informare

https://www.constitutiaromaniei.ro/art-30-libertatea-de-exprimare/

Intre liberatatea de exprimare si calomnie, denigrare este o diferenta.

1 Like

Ar trebui sa fie.
Dar… orice interactiune e o lupta. La un moment dat zici … duca-se!

Ei platesc un om sa te taraie sa dai cu subsemnatul. Tu stai cu frica ca se intampla ce e mai rau si-ti afecteaza sanatatea, munca si viata.

La sfarsit el se vede cu un amic la o bere si are o poveste amuzanta iar tie iti zice amicul tau ca nu te-a vazut niciodata cu cearcanele asa mari.

Pick your battles. Peste postul lui Floki as fi sarit cu succes, chiar nu ma interesau scaunele. Acum ma intereseaza o marca in special. :speak_no_evil:

1 Like