Angular + dotnetCore web app

Salutare,

mă interesează o colaborare cu firmă dezvoltatoare software, cu vechime pe piață - Angular 6+ pentru front-end și dotnetCore 2.1+ pentru back-end (API) pentru crearea unui website al unei firme cu aproximativ 100 de angajați.

Aplicația web de tip CMS ( Content Managment System ) va fi proiectată după modelul Stateless Design pentru a oferi un maxim de compartimentare și performanță a serviciilor oferite.

Pe lângă partea de prezentare a entității, ce va fi accesibilă de public, INCLUSIV cu o secțiune dedicată sub formă de articole (stil blog), site-ul va conține o secțiune dedicată vizualizării doar a unor membri cu drepturi speciale.

Aplicația va permite autentificarea în doi pași pentru accesarea Dashboardului administrativ sau a secțiunilor cu status special, cu menținerea informației de identificare a dispozitivelor autentificate.

La final, website-ul trebuie să treacă testele Mozilla Observatory și Google Audit cu punctaj pre-stabilit.

Partea de front-end trebuie să respecte anumite criterii de identitate vizuală.

Cerințele detaliate încă nu le pot oferi dar pentru început aș vrea să strâng niște informații pentru a crea o listă de firme interesate, inclusiv cu oferte de preț - estimative bineînțeles, portofolii etc.

Mulțumesc