Angular - Resurse

Am vazut ca exista o lista de resurse pe AngularJS si as vrea sa avem o lista de resurse Angular >= 2, daca aveti resurse puteti sa le adaugati, recent am facut si eu un mic demo cu Angular(TypeScript) si mi-a placut, citeam astazi ca Vue 3 este rescris in TypeScript, am observat ca Rider are un suport mai bun pentru Angular(TypeScript) decat Visual Studio default, poate trebuie ceva plugin pentru Visual Studio, desi se poate si cu Visual Studio Code din ce am vazut prin tutoriale:

Si doua cursuri free:

Sunt sigur ca sunt si cursuri platite bune dar m-am limitat la cele free, mai ales pe pluralsight care e free in Aprilie.

Primarily, Ivy became official compiler and functionalities brought into it, significantly improved performance and also streamline the process of debugging, testing and building web applications.

Improved bundle size, Ivy is reducing the size of JavaScript packages which is a great improvement for programmers trying to speed up their applications.

1 Like

Cursurile de aici nu sunt free si nici foarte ieftine (mai sunt reduceri din cand in cand), dar mi s-au parut cele mai bune cursuri de Angular pe care le-am urmarit. Merita pentru cine castiga bani din dezvoltare de aplicatii cu Angular.

Sunt foarte bine puse la punct, iar tipul (Todd Motto) explica super bine chestii de care te lovesti in ā€œviata realaā€ cand dezvolti aplicatii cu Angular, nu doar lucruri pe care le gasesti in documentatie sau diverse articole pe net.

Este si un blog acolo cu articole foarte bune.

1 Like

Pentru suport Angular mai bun in VS Code, instaleaza extensia Angular Language Service si eventual Angular Snippets by John Papa.

1 Like