Apk manage auto volum funcție de semnalul audio

Vă salut! Știți vreo aplicație care modifică automat volumul sonor (la un nivel setat de mine)in funcție de semnalul audio intern(YouTube,site-uri,player video,audio; Nu microfon)? Pentru că ascult diverse info pe YouTube sau site uri și sunt înregistrate cu volumul de sunet slab iar reclamele se aud mult mai tare și sunt obligat să dau volumul mai încet la căști iar după reclame dau din nou volumul mai tare.Sper că m am făcut înțeles.

poti incerca asa pe android:

poti insa si folosi alte playere de YT si adblockere pe statii de lucru

1 Like

Dacă te referi la normalizare, atunci nu prea e posibil fiindcă implica analizarea datelor in sine, care sunt streamed. Posibil cu ceva model de ML. Ai un maxim si minim, iar intre ai detaliile, dacă reduci la minim maximul fără sa cunoști exact continutul din mijloc pierzi detaliile.

După amplificatorul tău și căștile/difuzoarele au o anumită impedanță unică la o anumită frecventa. Poate doar ție ți se aude mai tare, pe un alt amplificator nu. Eventual codecul diferă la reclame si video și diferența e de acolo, e posibil să ai un amplificator digital care reda digital (cam toate integrate in telefoane/laptop) și e și mai complicat. Volumul e complicat, in special când nu mai e vorba de un semnal analogic. Posibil ai casti cu o impedanță la care anumite sunete se aud mai tare.

Vezi cât de prost e Alexa/Google Hub la acest capitol.

Pe Windows 10/11 în funcție de ce placă de sunet ai poți bifa Loudness equalization dar afectează dynamic range-ul la muzică și filme/jocuri.

1 Like

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Pe telefon (android) ascult la serviciu cu două perechi de căști(pe rand,evident).
isti37 mă gândeam la o aplicație simplă (zic eu) cu o “scară” (vu meter pentru semnal intern)pe care se vede semnalul cum variază și doua linii verticale unde setez Min. și Max.Când semnalul depășește a 10 a treapta din 14 pentru o fracțiune de secundă, volumul scade la 75% iar când stă sub Min. 3 secunde, volumul creste încet la 100%…
O să încerc apk sugerate.Multumesc frumos încă o dată!
Edit: [Technologies]Loudness Normalization pare să fie ce mi trebuie,din descriere,dar nu o găsesc în m. Play iar pe site e o aplicație demo suspectă…

Pe pc exista soundlock cu care setezi limita de sus. Multi gameri il folosesci ca sa aplifice sunetele joase(pasii) dar sa taie din cele loud (impuscaturi)

1 Like

Așa ceva mi ar fi bun. N am găsit pe android acest program . Nu știe nimeni o aplicație asemănătoare pe android?