Backend Engineer wanted (remote) - blockchain project

Salut!

Relativ recent am început topicul în care am întrebat dacă există interes pentru proiecte în industria blockchain. Părerile sunt împărțite. Și pe LinkedIn am pus o întrebare similară și destul de multe persoane mi-au spus că sunt interesate de astfel de proiecte, am rămas în legătură. Mâ gândesc că poate-s și pe aici persoane care-și doresc, sau poate sunt unii care au mixed feelings și-s deschiși la proiecte mai aparte dacă vorbim de această industrie.

Din acest motiv, ofer informații despre un rol pe care tocmai l-am deschis, ce implică lucru pe un produs din industria blockchain.

Poziția e de Backend Engineer și implică o colaborare remote, cu PFA sau SRL.

Companie: produs propriu & startup

Las aici și-o scurtă descriere în engleză:
Enterprise big data is currently incompatible with Web3 because of data governance and performance requirements.
This product is middleware that sits on top of existing databases, achieving high performance with novel technology for blocking that works in coordination with enterprise-friendly private chains instead of dumping directly on them. This unlocks basic Web3 benefits like tamper-proofing and built-in monetization, and is foundational for the multi-player data Renaissance where collaborative network effects will create entirely new industries.

Cerințe: minim 5 ani în backend development, ideal cu Java, însă sunt deschiși și la C/C++, Rust, etc.
Sunt foarte flexibili și deschiși să cunoască persoane cu potențial și foarte motivate care nu îndeplinesc neapărat cerința ca număr de ani. Omul pe care-l caută e autonom, curios, capabil și pasionat.

Job Description aici:

Pot să ofer mai multe detalii pe email despre acest rol, astfel aștept mail-urile de la voi :grin:: [email protected]

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.