Are cineva idee ce content se ofera si la ce pret?
Faptul ca isi fac reclama, ca reclama e “patetica”, etc - n-are importanta IMO. Daca vinde e bine. Daca e continut bun la pret echitabil e bine. Le urez mult succes in cazul asta.
Deci, ce vand oamenii exact si la ce pret? (scuze ca sunt lenes si nu caut singur pe Google :P)
PS:
- Au doar “excelent” reviews pe trustpilot, multi dintre oameni avand 1 singur review la activ. N-am ce zice, e dubios.
- cautand “review libertate init .ro” topicul asta apare pe locul 3 pe Google.
- am gasit un clip audio pe reddit cu un call facut de cineva din echipa lui Cristian catre un tip interesat. Sunt niste comentarii acolo cu care nu sunt in totalitate de acord. Se cer intre 4500-5500 Euro ptr. mentorat. E o suma masiva, trebuie sa recunosc. Intrebarea e (cum am zis si mai sus) ce content se ofera ptr. banii astia si daca expertiza lui Cristian e pe bune.
Teoretic vorbind e un deal bun - platesti 5k dar ii scoti in max 1-2 luni. In practica habar n-am.
Daca as avea 20k la indemana spre exemplu as merge la seminarul lui Dan Pena facut anual in Scotia. Dar asta ptr. ca eu cred ca omul ala are ceva sa ma invete. (am citit Quantum Leap, e good stuff in mare parte).