Campanie de crowdfunding - lectii-virtuale.ro

Dragi prieteni,

Sunt fondatorul website-ului lectii-virtuale.ro. Lectii Virtuale este o platformă de E-Learning pe modelul Khan Academy care oferă acces în regim freemium la aprox. 1200 de lecții de Matematică cls. 5-10, Fizică cls. 9-12 și Chimie cls. 9-12. Traficul către platforma noastră a crescut foarte mult în ultima vreme dar încasările rămân modeste. Ca să putem continua dezvoltarea în ritm bun am decis să organizez o campanie de crowdfunding. Dacă vă place ideea și doriți să participați iată linkul aici. Pentru întrebări sau sugestii vă stau la dispoziție. Mulțumesc frumos!

Alin

6 Likes

Daca nu ai avut bani de meditatii cum de ai ajuns medic? Din ce stiu eu unii fac meditatii din liceu ca sa intre la medicina.

Pare OK site-ul cred ca mai degraba iti trebuie marketing, nu cred multa lume a auzit de site.

Pare incredibil, nu? Îți dai seama ce anormalitate trăim/am trăit? Răspunsul pe scurt la întrebarea ta este: cu mare-mare greutate. A fost o perioadă când concurența scăzuse foarte mult. Marea majoritate a celor “orientați” mergeau la Medicină Dentară. Medicina Generală nu era curtată pentru că după 6 ani de Medicină Generală te aștepta un examen național de rezidențiat și încă 5-6-7 ani de specializare pe un salariu de nimic. Concurența mai scăzută de atunci (discutăm de acum aproape 20 de ani!) a ajutat - erau doar 2 candidați pe un loc; asta și caietele cu probleme rezolvate ale unor prieteni care plăteau pentru meditații.

Poți detalia un pic mai mult la ce te referi când spui marketing? Am încercat diverse - Facebook, campanii pe Google etc. Ori nu știu eu să le fac bine (posibil!), ori sunt niște lucruri care îmi scapă. De exemplu mi-a scăpat inițial că există ecosistemul GSuite. De îndată ce am aflat, am implementat butonul Gooogle Glassroom și a ajutat foarte mult.

A invatat?

1 Like

Buna ideea. M-am uitat peste site ca un parinte direct interesat si pot sa iti dau un pic de feedback.

  • sa acoperi complet fiecare an, adica sa ai toate capitolele. Nu am comparat cu manualul dar pareau putine notiuni la clasa la care m-am uitat

  • diferenta intre plata si neplata e doar lipsa reclamelor ? Pai daca pot urmari toate lectiile, nu-mi prea pasa de recmale. Mai bine pune 3 lectii gratis si restul pe bani.

In rest, directia spre care ne indreptam e online-ul, asa ca e o idee de care sa te tii, ca va merge. Succes!

1 Like

Nu pot sa iti dau detalii pt ca nu ma pricep, pot doar sa zic ca stiu persoane care ar fi interesate, adica au copii etc. dar nu au auzit de site-ul tau, si folosesc random videos on youtube, poti incerca youtube ads.

Bine nu m-am uitat la curriculum, daca nu e complet e turn off, mult noroc, e o idee buna.

1 Like

ne e destul, ai nevoie de anumite carti, indrumare ce sa inveti, etc.

1 Like

Diferența dintre plată și neplată este într-adevăr prezența reclamelor. Am avut mult mai multe și generau hate fără să genereze conversii. Le-am redus la jumătate la începutul anului școlar din dorința de a nu fi intruzivi într-o situație delicată. Totodată, ne uităm acum la SEO și la fluxul în interiorul website-ului încercând să rezolvăm niște probleme pe care le-am identificat. În viitor vom restrânge accesul dar până mai rezolvăm noi una-alta cred că e bine să îl lăsăm așa.

Am început să adăugăm conținut la Matematică cls. a XI-a și a XII-a. Sper să putem adăuga încet-încet mai multe materii și mai multe clase. Totul depinde evident de încasări. Trebuie să găsesc o soluție de sustenabilitate financiară și la asta lucrez acum.

Mulțumesc Alex pentru feed-back!

Ai dreptate. De aceea am implementat butonul Google Classroom. Acest buton este pentru profesorii care folosesc website-ul.
Nimeni și nimic nu e perfect și ar mai fi multe-multe lucruri de făcut. Mulțumesc konn pentru feed-back!

Eu am donat.
Felicitari si succes mai departe.
Este nevoie de asemenea aplicatii, mai ales in acesta perioada. Poate incerci si un parteneriat cu o scoala :slight_smile:

1 Like

Da, mulțumesc frumos Cosmin! Știu că ai donat. Am postat un mesaj de mulțumire și e și numele tău acolo!

Încerc fel de fel de lucruri, atât cu școlile cât și cu alte instituții. La nivel de școală nici un profesor nu poate mișca nimic fără acordul directorului.

De trei săptămâni mi-am lăsat detaliile la Ministerul Educației - nu m-a sunat nimeni înapoi. Le-am trimis email - am primit eroare de timeout de la serverul lor după 3 zile. Fără să exagerez cred că i-am sunat de vreo x25 până să îmi răspundă cineva.

Am un parteneriat informal care functionează excelent cu Casa Corpului Didactic din Galați. Acolo e un grup de profesori care și-au luat soarta în mâini și fac ce trebuie.

1 Like

Lectii-virtuale.ro

Am detectat folosirea unui ad blocker. Daca doriti sa utilizati site-ul nostru va rugam sa-l dezactivati.

Continutul acestui site este oferit gratuit si pentru costurile de mentenanta avem nevoie de reclame si abonamente!

Am dezactivat ad blocker-ul. Doresc sa vizitez site-ul!

Fuck this shit. :face_vomiting:
Eu zic sa scoți prostia asta.

3 Likes

2. Decență și Respect

DevForum este un loc unde se poartă discuții civilizate. Adresează-te cu respect tuturor membrilor, indiferent de nivelul de pregătire, limbajul de programare folosit, etnie, religie, sex sau orice altceva ar putea genera discriminări, polemici sau supărări, atât în public cât și în mesajele private.

Încearcă să ataci idei, nu persoane. Evită porecle, atacurile ad hominem sau răspunsurile impulsive.

2 Likes

:slight_smile: that was funny.
Hai să zicem că aș fi dispus să o scot. Care-ți sunt argumentele? Poate că o avea vreun rol dacă am pus-o acolo.

Ai pierde iuzeri (eventual clienți). Eu unul la mesaje de genul ăsta răspund cu Ctrl+W :wink:

2 Likes

Acum serios, uită-te și tu la imaginile astea:

scroll down puțin

Chiar ai nevoie de toate căcaturile astea?

1 Like

Hmm, si eu la fel procedez la fel, nu frecventez saiturile care impun astfel de conditii. Pana la urma ai un sait public si interesul tau este sa fi vizitat, nu trebuie sa obligi utilizatorul sa activeze sau sa dezactiveze diverse lucruri, nu faci decat sa il enervezi si sa paraseasca saitul. Probabil sunt motive sa impui asta dar ele din pacate nu coincid cu dorintele vizitatorilor care au si ei motive sa foloseasca extensii de genul.

2 Likes

Două observații:

  1. Nu sunt programator. Știam de Google Analytics, Hotjar și Sumo. Habar n-aveam că mai sunt și altele pe-acolo.
  2. Ești și nu prea ești în publicul țintă Cornel. Gândește-te sincer - ai plăti pentru un site de genul acesta? Din modul în care te uiți la un website parcă aș crede că nu ai plăti dar e posibil să mă înșel.

Oricum, cu ocazia asta aflu și eu lucruri noi despre website. Merci! :wink:

Nu știu. Am un junior care ar avea nevoie de ceva ajutor la matematică…

1 Like

Singurul lucru pe care pot sa il zic la treaba asta, este ca l-am dezactivat, dar tot imi zice ca este activat

Sa zic ca am urmarit un video si nu am vazut nicio reclama.

Personal cunosc lume care da vreo 800-1000 de euro pe un telefon sau dar este scarca marca cand sa dea x euro pe un serviciu, aplicatie, etc.

Si nu mie se pare mult, 10 euro pe 3 luni care vine cam ~3 euro pe luna.

2 Likes