Caut mobile & web iOS si android developer

Caut mobile apps developer pentru iOS, Android, PC/MAC; un proiect urgent ar fi dezvoltarea unei aplicatii mobile (ios & android), dar care sa fie functionala si pe pc/mac, eventual prin web-browser;
Aplicatia trebuie sa fotografieze (cu camera telefonului, tabletei, laptopului sau pc-ului) un text de maxim 10 caractere, sa faca OCR recognition si apoi textul sa-l introduca intr-o baza de date pt a putea fi centralizat. Aplicatia trebuie sa poata rula local (fara cont si parola) dar si online (cu un cont si parola), iar baza de date lucrata local sa poata fi sincronizata online.
Pt contact: [email protected]

Marian Oprea.

Dacă aplicația nu are de-a face cu multe date (sau dacă datele sunt ținute pe server, nu pe device), îți recomand să te orientezi spre o aplicație hibridă, făcută cu Phonegap (sau Appcelerator).

Vei avea același codebase pentru toate platformele mai sus menționate (inclusiv windows phone, blackberry etc) iar singurii pași prin care va trebui să treci pentru fiecare platformă ar fi testarea și instalarea de certificate & co.

aplicatia o sa stranga la un moment dat destule date; iar cum spuneam in anunt o sa tina baza de date si pe server…