Caut parteneri pentru un proiect interesant

Salutare tuturor, dupa cum scrie si in titlu, caut 1 partener pentru un proiect interesant.
In primul rand, vreau sa va spun ca acesta nu este un loc de munca.
Pentru inceput o sa va spun ce ar trebui sa stiti.
Cateva cerinte:
-Cunoasterea limbajelor HTML, CSS, Javacript, Wordpress, Bootstrap, PHP sau Python
-Cunostinte de limba engleza
-Dorinta de a creea ceva unic in Romania
-Timp liber pe periaoda lunilor Iulie-August

Castigul nu este unul fix, in functie de cat de bine va decurge proiectul.
Pentru cei interesati, va rog sa trimiteti un mail la adresa [email protected] sau sa imi trimiteti un mesaj pe acest site, pentru a putea sa va dau toate detaliile despre proiect si a discuta pe aceasta tema.

Am văzut că ai mai postat pe forum așa că ți-am citit prima postare ca să îți înțeleg mai bine background-ul. Inițial am crezut că ești “the idea guy” (vezi aici), însă nu este cazul așa că pot să îți dau niște sfaturi, atât cât mă pricep.

În primul rând nu cred că ai nevoie de un partener, dar dacă tot ești la facultate poți căuta unul printre colegi. Acolo cred că ai mai multe șanse să găsești pe cineva pentru așa ceva.

Totuși nu te focusa pe asta ci mai degrabă lasă proiectul să se dezvolte de la sine.
Scrie cod, fă un MVP (minimum viable product), arată-l altora, aplică feedback-ul primit și apoi vor veni și parteneri și ceea ce îți mai dorești tu pentru acest proiect.
Trebuie să fii conștient însă că sunt șanse mici ca un proiect să aibe succes, dar îți spun din propria experiență că indiferent de ceea ce se întâmplă vei rămâne cu knowledge-ul obțint pe parcurs și cu experiența trecerii prin fiecare etapă a dezvoltării unei aplicații și acestea te vor ajuta foarte mult în carieră.

Eu unul, aștept să te văd cu un reply în topicul Ce proiecte au membrii devforum? sau să ne prezinți mai în detaliu ideea în cazul în care dorești sfaturi tehnice.

2 Likes

Trebuia sa dau mai multe detalii despre proiect, gresala mea.
Dupa cum am citit pe google, am vazut ca in America sunt foarte populare taberele de vara in care te invata anumite limbaje(Front-end, Back-end, Web Design, Full stack) pe parcursul a 2-3 luni. Am vazut ca sunt foarte multe persoane care participa la ele, + foarte multe companii care fac acest lucru. Sunt companii care ofera cazare gratuita, altele care ofera alte beneficii interesante. Am cautat sa vad daca este si in Romania, dar nu am gasit. Asa ca m-am gandit sa fac eu acest lucru.
Am spatiul si posibilitatea de a caza si a oferi masa pentru aproxiativ 20 persoane(in conditii foarte bune), locuiesc intr-o zona foarte cautata de turisti(maramures) + as putea sa creez si multe activitati distractive pentru ei.
De aceea am nevoie de o persoana care sa cunoasca limbajele specificate de mine + limba engleza(deoarece cred ca majoritatea studentilor care ar vrea sa participe ar fi din afara romaniei), pentru a putea sa ii invete pe participanti. Nu m-am gandit la pretul cerut pentru fiecare elev, nici la alte detalii.
Nu stiu daca proiectul ar merge bine sau nu, dar eu as vrea sa incerc.

3 Likes

http://www.scoaladevara.info/

1 Like

Exista ceva similar ca si concept in Serbia:
http://www.mokrinhouse.com/
E pentru cei care vor sa se plimbe prin lume si sa schimbe mediul de lucru periodic asa ca din punctul de vedere al posibilitatilor financiare sunt clienti platitori.

1 Like