Caut parteneri pt proiecte sale personale Laravel + Vue

Sunt disponibil să colaborez cu oricine care are proiecte personale pe care vrea să le dezvolte folosind Laravel și VueJs. Consider că sunt middle level cu ambele și doresc să evoluez.

De 10 ani lucrez de acasă doar la proiectele mele și simt că mă transform într-un singuratic, deși mai am 3 prieteni cu care vorbesc destul de des, doar că nu sunt discuții related cu programarea…

5 Likes

salutare. fac parte dintr-o echipa distribuita nou formata care isi propune sa realizeze proiecte software in special pe baza de React.js . Esti interesat sa te alaturi noua?

Nu știu mai nimic de react.js și din câte văd nu-mi place să-l învăț. Laravel și vue am învățat și nu vreau altceva mai complicat, chiar dacă e mai complex.

Esti din Bucuresti? As fi interesat de o colaborare pt o aplicatie web de tip SaaS. Am avut intentia de a o realiza cu VueJs + Firebase, dar ne-avand spor din lipsa timpului si pt ca am simtit nevoia sa fac parte dintr-o echipa (cred ca statutul de solo-developer e contra-productiv) am amanat pt o peroada pt a incerca sa ma integrez in grupul amintit.

Salut,

Daca esti din Bucuresti caut pe cineva pentru custimizari/modificari site in Laravel. Daca esti ok cu timpul putem discuta…nu e o ceva urgent la mine !

merci,
mihai niculescu

1 Like

Salut, ai rezolvat problema ?

Salut si eu sunt pasionat de Laravel, as vrea sa mai gasesc ceva colaborari pentru a-mi imbunatati skillurile, daca ai ceva taskuri care le poti imparti te rog da-mi de stire.

Salutare,

Sincer nu m-am mai apucat de facut nimic de cand a inceput nebunia cu Covid si acum nu am nici bani sa fac ceva. Daca in viitor ma apuc de ceva iti spun.

merci,
mihai niculescu