Caut un webdev care sa dezvolte o aplicație pt. Cisco IPPS

De fapt sunt 2 aplicații… Una e un address book search si cealaltă e o aplicație de reminder. Aplicațiile au o parte de Backend care rulează pe un Webserver si o parte de Frontend, care este încărcată pe telefon. Este vb de telefoane de birou Cisco. Pt dezvoltarea aplicației pun la dispoziție 2 terminale (telefoane) de test. Din această cauză e necesar ca developerul sa fie din Timisoara. Termenul de execuție e destul de strâns, în sensul că cel puțin pentru primul app (cel care face căutarea) deadline-ul e sf săptămânii viitoate.

Ca tehnologii, folosim un technology stack bazat pe LAMP… dar sunt deschis și la alternative (gen NodeJS).

In principiu sunt interesat de o colaborare pe termen lung și pot oferi atât varianta de angajare cât și cea de colaborare în regim de freelancing.

Ca fapt divers, nu dau cu parul, cine stabileste sa angajeze cand deadline-ul e in aproximat o saptamana?

Adica nici nu stim ce inseamna “sa fie gata”. Poate omul face o chestie si zice ca e gata, dar tu sau clientul ii zice ca nici pe departe nu e gata.

Eu. Daca nu îmi găsesc om, trec eu la tastatură.

Îmi dau seama că e f din scurt și de fapt nici deadline-ul nu e tocmai bătut în cuie. Dar cândva tot trebuia să mă apuc sa angajez așa că acest moment e la fel de bun sau prost că oricare altul :slightly_smiling_face:

1 Like

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.