Cautare firma de electronica ( pt. programare/setare Texas Instruments)

Salut,

Sunt în căutarea unei firme de electronică sau persoană pentru programarea unui modul Texas Instruments. Se dorește citirea datelor de la șase senzori capacitativi și transmiterea lor într-o bază de date, etc…

Mulțumesc,
Cristian
P.S. pentru mai multe informații vă rog să-mi transmiteți un mesaj.

Nu stiu daca ai postat si pe https://www.elforum.info dar ai avea mai multe sanse acolo.

2 Likes

Salut Eugen,

Nu am postat pe elforum.info, am să-l postez.

Mulțumesc,
Cristian

Pai da si tu mai multe detalii. Ce fel de modul? Eu tocmai ce m-am apucat sa studiez chestii de microcontrolere, s-ar putea sa fiu interesat.

1 Like

Dorim să lansăm în producție de serie primul scaun de birou inteligent realizat în România. Nu am pus mai multe informații, deoarece nu vreau să se considere reclamă. Dacă îmi transmiți o adresă de mail sau ești din Cluj, te invit să ne întâlnim. Aici vei putea testa/vedea mai exact despre ce este vorba.

1 Like

Transmiterea se realizeaza cumva prin ceva protocol IoT?

Nu sunt de profesie și sper să nu răspund pe lângă subiect… momentan scaunul se conecteaza prin wifi la net (T.I.) si transmite datele spre o baza de date in cloud. Aceste date sunt interpretate de către o aplicație web…

Pune cu încredere!

Probabil ca nu-mi merita sa ma bag, desi probabil ca ar fi ok sa o fac atata vreme cat nu e ceva cu protocol specific IoT, cum ar fi ZigBee, ZWave, etc…

Ce microcontroler e?

1. Info cu date și poze despre scaun.
2. Clip Promovare scaun de birou inteligent

3 Likes

Texas Instruments… sau doresti mai specific? Trebuie sa verific pe comandă…

Salutare!
Cred ca poti reusi foarte simplu cu un Tensilica (Esp 8266 - wifi incorportat sau mai avansat cu bluetooth L.E), are pana la 11 GPIO’s + app mobila care va face push in cloud…

Asa vad o rezolvare relativ ok si mult mai simpla.

Succes!

1 Like

Eram curios de ceva mai specific. Eu lucrez acum cu SOC (systems on a chip) cu ARM Cortex M3, tot felul de variatii pe tema asta. Treaba urata la unele dintre ele e ca trebuie sa ai un mediu de dezvoltare/compilator care e cam specific si costa (nu stiu cat, nu e treaba mea) cum ar fi IAR Embedded Workbench… altele merg si cu Code Composer Studio, asta fiind pe gratis.

Texas instruments parca au CC31xx si CC32xx (CC32xx fiind SoC). ARM based
Din ce imi aduc aminte mediul de dezvoltare e gratuit (parca bazat pe Eclipse + GCC for ARM) si vine cu destul de multa documentatie si exemple.
Daca nu ai gasit pe cineva, putem discuta.

Are o gramada, de exemplu si cc253x (orientate pe zigbee, dar nu te opreste nimeni sa folosesti altceva), iar unele merg cu acel Code Composer Studio mai sus mentionat, care e bazat pe Eclipse, pentru stack-urile de la TI, dar pentru altele nu exista varianta free, exista IAR Products | IAR care e pe bani.

Din seria asta, pentru cc2538 de exemplu, desi astia de la TI furnizeaza doar proiecte pentru IAR pentru ti-rtos + zstack, se poate compila (cu ceva insight, nu e chiar banal) si cu CC. Pe de alta parte, nu poti sa compilezi pentru cc2530. Acolo optiunea fortata este IAR.

Pentru altele se poate direct, fara nici o problema, cu CC.

Da, mă refeream la conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
Am înțeles din topic că se conectează direct la Wi-Fi

CC3200 merge cu Code Composer Studio sau cu Energia (clona Arduino).

Mda, asa am inteles si eu, ca se conecteaza pe wifi, desi poate nu e tocmai cea mai buna optiune. Dar poate totusi OP nu cunoaste detaliile, multi zic wifi (inclusiv reclama la produse) desi nu e tocmai aia.

Salut,
Dc este vorba de asta https://e2e.ti.com/support/wireless-connectivity/bluetooth/f/538/t/523864 pot incerca sa te ajut eu.
Lasi pm dc e ceva.
Am lucrat cu deviceuri atipice.
Succes!

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.