Ce proiecte au membrii devforum?


(Remus) #76

Salutare.
Eu am lansat in 2013 un site de promovare pentru restaurantele din Brasov: https://www.restaurantebrasov.ro . Daca vreti sa petreceti revelionul la Brasov, sectiunea cu oferte este in curs de actualizare.


(cosmos) #77

Nu le-as putea numi proiecte, dar din cand in cand mai postez pe contul meu de github diferite “proiectele” facute in timpul liber.

Proiectele pt ca sunt micute :slight_smile:

Un mic update:

Mesteresc in weekend-uri la o mica aplicatie de descarcat videoclipuri de pe youtube.

Folosesc o biblioteca pt descrcarcare, iar pt conversie in mp3 este folosit ffmpeg.

Folosind aplicatia facuta de mine mi-am descarcat cateva zeci de videoclipuri. Nu am intampinat probleme nici la partea de descarcare(a nu se abuza ca probabil youtube va bloca ceva).
Aplicatia este in dezvoltare. Daca aveti idei, nu va sfiiti :blush:

Va trebui configurat in

 	YoutubeDownloader-GUI.exe.config 

calea catre executabilul ffmpeg.

Daca intampinati dificultati sau bug-uri(ceea ce este perfect normal :)) ) scrieti un replay la raspunsul meu sau un issue pe Github.


(Eduard-Dan Stanescu) #78

http://solvemymath.com
Un site foarte vechi de matematica, am apucat sa fac redesign la cateva pagini, insa cele mai multe au designul vechi din 2006. Sper sa am timp de el pentru ca monetizeaza extrem de bine. Ma gandesc totusi sa ii fac un API pentru partea cu calcule, ca sa nu mai ma chinui prea mult in caz ca vreau sa schimb ceva.


(Adavidoaiei Dumitru-Cornel) #79

Un proiect care vine sa optimizeze MemoryCache din .NET Framework


(Victor) #80

GiftSear.ch, un “motor de cautare” pentru cadouri cu linkuri affiliate de pe amazon. Il am/avem de cativa ani, dar este o nisa prea mica pentru a face un profit constant in afara perioadei sarbatorilor. Proiectul insa ne-a ajutat mult in a aduce primii clienti pentru firma acum 5 ani (arata altfel pe atunci).

Acum un an si ceva i-am adaugat si price tracker + price drop notification pe e-mail pentru cei care se inregistreaza, a fost o idee oarecum de succes. La sfarsitul zilei, e un proiect de suflet care merge singur si nu toaca bani :slight_smile:


(cosmos) #81

Este un proiect foarte dragut :slight_smile:


(Pîrvan Marian) #82

ceva gen : https://www.jingle.ro/ ?


(Victor) #83

Multumesc, @Cosmin_Popescu :slight_smile:

@LevelCoding nu, nici pe departe - produsele au fost “curated” si descrise individual, incat sa fie potrivite pentru conceptul siteului cat si pentru SEO. Am urmarit foarte atenti reviewurile, adaugand doar produse de calitate, si ne-am axat pe chestii care ar putea fi cadouri, nu orice fel de produse.


#84

Un proiect nemonetizabil, făcut doar de dragul Crăciunului :smiley: http://xcard.online


(Tudor) #85

E belea rău, felicitări!


(cosmos) #86

Tare !

L-ai postat la momentul potrivit !
:christmas_tree:


(Eduard Lupacescu) #87

(Alexandru Vladutu) #88

Salutare!

In ultimul timp am facut 2 chestii oarecum faine:

  1. un Reddit API client foarte basic pentru Node: https://github.com/alessioalex/reddit-api-client . Find foarte frustrat cu solutiile existente, am decis sa fac un wrapper minimalist pentru API-ul oficial de Reddit. Practic libraria face autentificarea (si reautentificarea cand e nevoie), are un mecanism de retry si are un API sugar pentru streaming (ca sa nu faci N request-uri cu paginare manual). In afara de asta trimiti parametrii direct (url + query string/parametrii de POST), citind documentatia oficiala.

  2. o librarie JS care iti faci nested proxy peste un obiect (similar cu ES6 proxy, insa nested): https://github.com/alessioalex/recursive-object-proxy. Practic un fel de Object.observe implementat cu ES6 proxy.


#89

Foarte tare - am cautat inainte sa vad postul asta project management solutions si am bagat paymo in bookmarks ptr. later review.

Ai lucrat sigur la paymo sau intr-o echipa?


(Jan Lukacs) #90

Mersi! Suntem o echipa de 20 de oameni :slight_smile:


(Andrei Avram) #91

Proaspat scos din cuptor: https://github.com/andreiavrammsd/apixu-go


(Adrian) #92

Si eu am unul proaspat fabricat.
Sunt cam prins cu treaba asa ca am facut unul simplu & rapid:

Nr. 13, e cu noroc :slight_smile:


(Adrian) #93

Inca unul proaspat fabricat: https://github.com/aromanro/TightBinding
Daca tot l-am facut pe cel de mai sus, cu ‘copy/paste’ din el si mult ‘cut’ a meritat facut si asta. E inselator de simplu :slight_smile:

Articolul de baza e: “A SEMI-EMPIRICAL TIGHT-BINDING THEORY OF THE ELECTRONIC STRUCTURE OF SEMICONDUCTORS” P. Vogl et. al., J. Phys. Chem. Solids Vol. 44, No. 5. pp. 365-378, 1983


(Marius Horatau) #94

Lucrez de ceva vreme la un proiect educational care vine in sprijinul pasionatilor de securitate aflati la inceput de drum: pwnthecode.com

Prin intermediul acestei platforme utilizatorii pot invata despre cele mai cunoscute tipuri de vulnerabilitati ale aplicatiilor web si isi pot testa cunostintele acumulate intr-un mod legal, prin intermediul unor examene teoretice/practice.

Daca sunt persoane care vor sa contribuie la dezvoltarea platformei, lasa-ti un mesaj pe privat.


(daniel nanboe) #95

Un e-commerce SaaS bazat pe laravel si totate functiile pe un API rest. proiectul este finalizat in proportie de 80%.