Ce proiecte au membrii DevForum?

Ne mai și întâlnim din când în când la o bere :slight_smile:

1 Like

am in lucru o aplicatie de vizualizare a rutelor de transport public http://mirceaciu.github.io/ro-public-transport

3 Likes

Am facut acum 5 luni un grup Constanta Web Developers si ne intalnim odata pe luna la prezentari si bericeala. Vine si ionut pe acolo :slight_smile:

Grupul il gasesti aici: https://www.facebook.com/groups/1630405593875560/

1 Like

Sper ca n-ati uitat de topicul asta, sunt curios, adaugati si voi aici la ce mai lucrati.

CMS-ul despre care vorbesti se numeste Balistic? Daca da, imi poti da un site oficial ? :slight_smile:

1 Like

Salut, Balistic Media este “brand-ul” pe care incerc sa il cresc. “Balistic CMS” ar fi denumirea cms-ului. Site oficial nu am inca, am doar domeniile luate.

2 Likes

Poraspat scos din cuptor: un tool care te ajuta sa pornesti un proiect folosind template-uri stocate pe GitHub: https://github.com/surdu/spawn

2 Likes

Mi-am adus aminte că am câteva plugin-uri WordPress publicate.

Ăsta e făcut atunci când @andySF tocmai cumpărase o temă de pe themeforest care îi cerea să bage ID-urile unor pagini.

În câteva zile de la publicare aveam câteva sute de downloads iar acum, la câțiva ani, s-au strâns peste 3000 utilizatori activi și peste 9000 downloads.

Nu știu ce ar trebui să mi se pară mai incredibil: că ceva atât de banal a ajuns la atât de mulți utilizatori sau că sunt atât de mulți dezvoltatori de teme care își pun utilizatorii să bage ID-urile manual?

4 Likes

Din cate vad, nu vad unde pot lasa comentarii…

Edit: Vroiam sa raspund la Home - Red-Team-Design ca poate ar fi o idee buna sa pui codul final pe CodePen.io

Nu am observat acel “view demo”. Poate ar fi mai vizibil daca l-ai face buton (background rosu, text alb) sau, si mai bine, daca ai adauga acel cod de preview in post (dreapta jos -> Export -> Embeded Pen).

<p data-height="268" data-theme-id="6793" data-slug-hash="uedhq" data-default-tab="result" data-user="catalinred" class="codepen">See the Pen <a href="http://codepen.io/catalinred/pen/uedhq/">Form controls with currentColor and pseudo elements</a> by Catalin Rosu (<a href="http://codepen.io/catalinred">@catalinred</a>) on <a href="http://codepen.io">CodePen</a>.</p>
<script async src="//assets.codepen.io/assets/embed/ei.js"></script>

Sau cu Use Click-To-Play Preview Before Loading (ca pe devforum):

<p data-height="268" data-theme-id="6793" data-slug-hash="uedhq" data-default-tab="result" data-user="catalinred" data-preview="true" class="codepen">See the Pen <a href="http://codepen.io/catalinred/pen/uedhq/">Form controls with currentColor and pseudo elements</a> by Catalin Rosu (<a href="http://codepen.io/catalinred">@catalinred</a>) on <a href="http://codepen.io">CodePen</a>.</p>
<script async src="//assets.codepen.io/assets/embed/ei.js"></script>

Dezgrop acest topic pentru că tocmai ce am terminat prima versiune de la un proiect personal care mi-a plăcut foarte mult, jocul de cărți “Chems” (kems).

Mi-a plăcut foarte mult pentru că am lucrat cu cele mai noi și faine tehnologii web: Polymer, Web components, WebRTC, Websockets, NodeJS.

Funcționează corect doar pe ultimele versiuni de Chrome, Firefox, Opera, Safari (cred) și urmează Edge când o să se implementeze suportul Edge <-> Alte browsere. Funcționează și pe Android pe Chrome dar este foarte limitat spațiul și este foarte solicitat telefonul :slight_smile:

Sunt foarte încântat de Polymer și WebRTC, trebuie încercate neaparat!

Din păcate nu am un demo să vă arăt și dacă vreți să încercați trebuie să fie 4 persoane ca să înceapă jocul :frowning: dar poate în scurt timp o să pot să fac și un demo.

Kems.ro

Update cu un scurt video: https://drive.google.com/open?id=0BxktHhMrAobWb3k0dEpJeE1ycGM

7 Likes

Era mai eficient daca il urcai pe youtube…
Asa imi arata pe Maxthon v4.4.8.2000.

1 Like

Mersi de atenționare. Am instalat ultima versiune de Maxthon de pe http://www.maxthon.com/ și mie mi-a mers bine fără să fac nimic. Atunci când am schimbat rendering engine-ul de la Maxthon m-a redirectionat către pagina de update browser pentru că nu are ceva feature necesar jocului. :slight_smile:

1 Like

Render engine-ul ala este Internet Explorer…
Eu folosesc versiunile portabile de la browsere (14 portabile din 18 in PC), ca sa nu incarce PC-ul aiurea… si sa pot dezinstala complet cu doar o stergere de folder… plus ca pot avea diferite versiuni simultan,

1 Like

Bravo, nu-l faci open source?

2 Likes

Mersi, din păcate nu am de gând să-l fac open source.

1 Like

Un nou proiect, de data aceasta Open Source: https://github.com/micku7zu/Locate-driver

Eu fac multe drumuri Cluj-Napoca - Marghita (150km), si ca sa stie parintii unde sunt, cand ajung, am facut o aplicatie android care sa le raspunda la SMS automat cu locatia, km ramasi si timp aproximativ pana la destinatie. :slight_smile:

Nu consuma baterie, pentru ca aplicatia nu sta deschisa, consuma doar cand primesti SMS si foloseste GPS-ul pentru locatie, apoi se opreste din nou.

15 Likes

vad o posibilitate de monetizare misto… fa APK-ul sa nu fie vizibil in lista de aplicatii si te pui pe facut bani :smiley:

5 Likes

nici nu trebuie sa il faca invizibil. oricum persona urmarita e ocupata cu inselatul :slight_smile:

dar sunt multe aplicatii de genul asta. daca imi amintesc bine, prima aplicatie folosita pt a detecta locatia sotiei era una care avea ca scop sa te ajute sa iti gasesti telefonul pierdut.

e suprasaturata piata de aplicatii de genul asta, acum

1 Like

Singurul proiect public care îl am este: http://enel.foprea.com/
am fost selectat la un concurs regional de către “ENEL” cu numele “Bring out your power”. :slight_smile:

PS: Încă sunt elev și particip la diferite concursuri pentru diplome, ma gândesc poate îmi vor fi de folos pe viitor .

3 Likes