Acum legat de treaba cu castiguri fabuloase.
Oamenii de-a lungul timpului au cautat mereu bani fara munca.
-scheme piramidale
-baliverna aia cu time-sharing(plateai X-sute de euro, si aveai 1-2 sapt pe an 1 apartament in Ibiza-evident, teapa
)
-pokerul ( aveam colegi care faceau mii de euro din poker, cica, si stateau la camin. dupa camin s-au dus la call-center
). Am cunoscut si unii care au facut multi bani, dar banii din poker au scazut mult, in ultimii ani. Am foarte multi prieteni in domeniul asta
-pariurile.
Ma ocup de 6 ani de treaba asta cu pariurile. Am incercat multe chestii. Am avut de invatat din toate. Un singur lucru am invatat. Nu exista bani fara munca. Acum depinde ce muncesti. Daca esti angajat low-level, si ai 12 milioane pe luna, normal ca iti vine sa risti. Doar ca pariurile sunt ca o investitie, nu un risc. Si daca ii spui unuia cu 12 milioane pe luna, ca ii dai inapoi 5% din aia 12 milioane, te ia la misto…
Iar cei care au multi bani…nu se uita ei la pariuri…ei au multi bani de la un job bine platit…sau pentru ca fac afaceri cu statul…
Raman doar cei care sunt pasionati de treaba asta, exact cum e in fiecare domeniu al societatii…Nu e absolut nimic deosebit.
Ideea e ca pentu pariuri iti trebuie foarte foarte multa rabdare.
Fie ca esti la
categoria 1) (urmaresti meciuri, rezultatate, accidentati/suspendati) fie la
2) stai o vesnicie sa iti alegi tipsterii(sunt mii de tipsteri, toti promitand marea cu sarea),
ai nevoie de rabdare. Si timp. Si pentru foarte putini oameni are rost deranjul asta…
Tineti minte. Nu exista bani fara munca. Toti oamenii mint, ca sa para mai smecheri decat sunt in realitate. Sa nu ii credeti.
Am facut eu greseala asta, nu o faceti si voi.