Codemelt - web2 and web3 Full Stack Development Agency

Dacă sunteți în căutarea unei agenții de full stack development în domeniile Web2 și Web3, permiteți-mi să vă prezint Codemelt. Ne concentrăm asupra punerii în practică a proiectelor și ideilor clienților noștri, printre aceștia numărându-se HYVE, IgnisOrbis și platforma membrilor clubului JRNY, pentru a menționa doar câteva exemple.

Dacă sunteți pregătit să transformați viziunea dvs. în realitate și să dați start proiectului sau să îi aduceți o îmbunătățire semnificativă, vă încurajăm să luați legătura cu our Head of Business Development pe Telegram (@cgelena) sau prin e-mail la [email protected].

Pentru a afla mai multe despre Codemelt, vă invităm să vizitați site-ul nostru la https://codemelt.com/.

am incercat sa aflu mai multe, dar linkurile nu merg (unele se transforma in “coming soon”).
chiar eram curios sa vad ce inseamna code-melt si de unde pana unde identitatea asta.

Da, e adevarat ca inca avem la unele “coming soon”, asta pentru ca am mai revamp-uit si vrem sa schimbam. E ceva anume ce te intereseaza pe site?

am spus mai sus.
eram curios despre nume.

ce e web2 si web3? De care imi trebuie?

1 Like

Ce ati dezvoltat pt ei?

Cam prastie pagina

Este pe aici un domn care face ceva site cu loghin/loghout, are buget aparent nelimitat și mereu în căutare de proiecte :slight_smile:

1 Like

Interesante titulaturi in ziua de azi.

Aici n-am prea inteles exact de ce te raportezi la ‘Elena’ ca fiind o alta persoana si of course ca pe Telegram. Cea mai de incredere platforma unde sa discuti business.

Ca de fiecare data pluteste un aer de neincredere de fiecare data cand e vehiculat termenul de ‘Web3’ pe undeva. De la un website nefunctional, la pozitii cu denumiri stufoase in companie si mereu se fac lucruri inovatoare pe care nimeni nu le intelege cu exactitate sau sunt inca in lucru ( la infinit ).

Am aruncat un ochi si peste portofoliul vostru de clienti de pe website si majoritatea la fel au fie activitate 0, ori plin de pagini cu ‘coming soon’. Asta nu ma prea ajuta sa imi dau seama mai cu exactitate ce servicii oferiti. Sunt curios daca peste cateva luni sau un an va urma ceva cu adevarat in paginile acelea, pentru ca la voi pe site sunt prezentati ca piese de baza in portofoliul vostru.

Prezentarea echipei lipseste de asemenea, iar din experienta personala atunci cand vad o agentie care nu isi prezinta macar cativa membri din echipa, inseamna ca e o agentie care va subcontracta cativa freelanceri de pe diverse platforme si ii va marketa ca ‘senior developeri’, ‘mid developeri’ in functie de necesitati.

Una peste alta, mult succes cu business-ul dar ca parere personala modul de prezentare e cel putin dubios si nu inspira prea multa seriozitate si incredere.