Colaborare java developer

Cautam programator,in regim de colaborare, pentru realizarea unor proiecte pentru noi pentru firma(utilizare interna).

De exemplu as dori sa realizati un site local in care sa incarcam avizele care pleaca in ziua respectiva si sa punem pentru fiecare articol: poza, pret, locatia din raft a articolului, codul EAN si numarul de bucati de pe aviz.

Acesta este doar un exemplu, noi avand mai multe astfel de proicte, colaborarea ar fi pe termen lung.

Locatia noastra este in Bucuresti,Cringasi,Sector 6, dar putem colabora si remote.

Multumesc,
George Strungaru
[email protected]
0722.431.676

Salut, George.
Vreun motiv anume pentru care vreti Java pentru un astfel de proiect?

Salut,
Nu vrem doar Java, poate fi orice.
Da-mi un numar de telefon, te rog, sa putem vorbi.

Multumesc!

Nu sunt interesat de proiect, intrebam doar pentru colegii de pe forum.
Sunt multi programatori PHP, de exemplu, si proiectul s-ar preta pentru asa ceva.

mai bine java, PHP, e ok dar pe termen lung o sa fie greu de gasit oameni pt ca nu mai vin deva din urmq, nu mai invata php

Java mi se pare overkill pentru asa ceva. E un crud simplu care poate fi gazduit si pe un shared.
Pana sa ajunga o problema gasirea programatorilor de PHP mai mult ca sigur aplicatia asta nu va mai fi folosita.

@George_Strungaru lasa-mi te rog mai multe detalii despre nevoile tale in privat. ce vrei sa faci cu acele informatii dupa ce le adaugi in aplicatie? pare ca ar merge si un excel/google sheet aici

Încărcare dintr-o bază de date sau scanarea documentelor?

Java nu e pentru web. Poti sa folosesti si pentru web asa cum poti bate un cui cu patentul. Daca vrei solutia potrivita nu impune limbajul, sunt limbaje mai potrivite pentru o aplicatie decat altele. Iar presupunerea ca nu vin programatori php din urma e la fel de falsa ca si cea ca viitorul e despre programatori java.

1 Like

incarcarcate din baza de date(export din CIEL)

Ai decis tu ca e falsa pe baza de “stiu eu”, daca te uiti la curiculum facultatilor si scolilor / cursurilor nimeni nu preda php, sau youtube etc, nimeni nu zice ca ce cool e sa inveti php in 2022, acum e vb python, nodejs, golang, java etc, si pe buna dreptate, php a fost bun la vreamea lui dar e un limbaj carpit, nu mai avem nevoie de shared hosting in ziua de azi.

Probabil ca la web simplu la care te referi tu, tool-ul potrivit sunt site-build-urile si nocode tools

Nici noi nu am făcut PHP in facultate și uite-ma aici. Eram productiv din prima săptămână.

3 Likes

Stii ca atacul la persoana ascunde frustrari? Si nu e prea dorit/permis pe forum.

Revenind la subiect, fiecare isi da cu parerea pe baza experientei si a informatiilor la care e expus. Nu trebuie sa conving pe nimeni, cei care stiu ca fiecare unealta a fost creata pentru un scop, inteleg.

Sa nu lasam impresie gresit cu ce se preda (si cum) in facultati. Eu stiu de exemplu ca se preda undeva grafica pe calculator in C++ cu un IDE obligatoriu versiunea 3, creat in 1991. Daca e mai nou nu mai compileaza. Cam despre asta vorbim. Si de ce se preda Java si nu Php sau Go? Simplu, profesorii nu trebuie sa performeze, sa predea ce cere piata, ca doar sunt angajati pe viata. Deci de unde concluzia ca ceea ce se preda e adevarul absolut in piata?

Unii spun ca aproape 80% din site-uri folosesc PHP, deci despre ce vorbim?

2 Likes

Atac la argument, nu persoana, asa e si in politica RO, se arunca cu vorbe ca adevaruri absolute, fara nici o argumentatie, fara nimic, pe baza de las ca stiu eu.

Multe website-uri folosesc pt ca platformele sunt php, iar joburile in zona sunt de admin, configurari, instalare plug-unri.

C++ e un limbaj OK in zone low level, embeded, gamedev, networking etc. sansele ca un tanar de 22 ani sa se apuce el din propria initiativa sa citeasca o carte php sunt foarte mici, doar daca ii cere jobul, si atunci mai degraba pleaca

In fine eu mai am alte data points, ma uit pe platforme si nu vezi cursuri noi de php, pt ca nu e cerere, in schimb o gamada de typescript, apoi am auzit de la cineva care a lucrat la emag ca angajeaza foarte greu.

Exista facultati de-alea mai maricele prin tari ne-bananiere care predau grafica 3D folosind OpenGL versiunea ‘obsolete’, aia ‘fixed pipeline’.
Exista justificari pentru asta, ideea e ca studentii nu trebuie sa invete ca maimuta niste APIuri care acum sunt la moda si peste 5 ani vor fi obsolete, ci niste fundamente. Teorie care intamplator se aplica cu ceva declarat oficial ‘obsolete’.
E un lucru bun, la fel cum e un lucru bun ca poate invata programare logica si pentru aplicarea paradigmei se foloseste Prolog, un limbaj pe care foarte probabil nu o sa-l foloseasca niciodata dupa facultate.

Treaba e ca daca lucrurile sunt invatate cum trebuie:

kakamaka limbaj sau biblioteci.

2 Likes

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.