Colaborare pe un proiect intern făcut în Laravel, front-end VueJs, api based

Bună, am un proiect făcut în Laravel (8 și urmează să migrăm spre 9)/Vue (2 cu migrare la 3 în plan) de uz intern pentru compania la care lucrez, trebuie dezvoltat, întreținut și nu mai fac față pentru că cresc așteptările și feature requesturile. Aș avea nevoie de cineva care să preia day to day stuff ca să mă pot concentra pe alte lucruri un pic. Îl putem considera un fel de ERP intern.

Proiectul folosește Laravel pentru backend, Vue pentru front-end (aproape 100% decuplat, api only, doar 2-3 chestii mai vin prin laravel). Acum facem migrarea la docker pentru development, dar avem și o configurație vagrant/homestead complet funcțională.

Ca și UI nu ne stresăm cu CSS-ul, folosim pachetul BootstrapVue, punem componentele cu look-ul default și aia e. Pe viitor probabil vom face un skin peste boostrap dar rar veți avea treabă cu css.

  • Colaborare part time cu posibilitate full time foarte repede dacă merge ok, practic perioada de part time va fi perioada de probă plătită, nu vreau să-mi bat joc de timpul nimănui.
  • Remote
  • Avem doar o singură cerință mai diferită, avem o întâlnire zilnică 18:30 pentru că clientul e din US, timezone PST.
  • Contact aici pe forum pe cât posibil, PM sau direct cum doriți.
  • Colaborare prin SRL/PFA doar, factură și plata lunară, plata e de obicei cam 5 zile lucrătoare după facturare, n-avem termene de plată și alte prostii.
  • prefer mid dar și junior ar fi OK dacă ne înțelegem și vrei să progresezi
  • salariul e discutabil în funcție de nivelul de skills și de autonomie, dar minim 1.5k USD cel mai probabil.

Dacă mai sunt întrebări, sunt disponibil, mulțumesc.

2 Likes

Salut, eu sunt Victor.

Php backend developer, dar am si cunostiinte de frontend. Am experienta de aprox 12 ani in domeniu, de prin 2018-2019 am inceput sa lucrez cu Laravel. In ultimii 2 ani am lucrat pe un proiect enterprise cu laravel, livewire si alpine js.

Daca vrei sa ne auzim, da-mi de stire.

Zi frumoasa.

Salut, suntem o echipa de 3 developeri cu experienta in backend Laravel de peste 6 ani. Lucram pe proiecte enterprise ever since. Unul dintre colegi e night owl deci perfect pentru proiecte in state. Putem discuta detalii daca est interesat.

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.