Conferinta DevCon 2022

Well, au revenit conferintele offline si am primit un mesaj pe LinkedIn despre DevCon plus o invitatie gratuita.

Mesajul a fost primit luni. Daca sunt doritori, mai jos invite-ul


Salut, Cosmin,

Pe 9-10 noiembrie, ๐——๐—ฒ๐˜ƒ๐—–๐—ผ๐—ป, conferinta premium dedicata developerilor, profesionistilor IT si pasionatilor de tehnologie revine in format fizic, intr-o noua locatie, in Bucuresti.

Evenimentul din aceasta toamna are taxa de intrare, insa anual ne dorim sa oferim sansa mai multor persoane sa participe gratuit la aceasta experienta, fiind o zona valoroasa de content la care consideram ca trebuie sa aiba acces cat mai multe persoane din comunitatea IT din Romania.

Urmarind activitatea ta, am observat ca domeniul IT se afla printre interesele tale, de aceea doresc sa iti ofera ๐—ผ ๐—ถ๐—ป๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฎ, care sa iti permita accesul nelimitat in cadrul evenimentului.

Ai la dispozitie 7 ๐˜‡๐—ถ๐—น๐—ฒ in care iti poti activa biletul in-person gratuit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa accesezi acest link: https://myconnector.ro/virtual/devcon-2022/1246/register, selectezi biletul ๐—œ๐—ก-๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ข๐—ก, introduci codul de discount DEVFREELNK22, iar apoi completezi formularul de inregistrare:

Pentru ca stim ca momentele frumoase nu trebuie traite niciodata singur, poti sa imparti invitatia cu prietenii pasionati de zona tech din cadrul companiei tale, dar te rugam sa o pastrezi, insa, in interiorul acesteia.

Vrem sa iti lansam invitatia de a participa la o serie intensiva de prezentari tehnice, fiind de ce nu un learning bootcamp, cu subiecte diverse care au ca focus tehnologii de actualitate, precum Java, DevOps, Data, AI & ML, Web & Mobile si nu numai. De asemenea, este si o oportunitatea de networking alaturi de comunitatea de seniori si lideri de la companii de top din industrie.

Editia aceasta, DevCon va aduce in fata comunitatii, pe 9-10 Noiembrie, o agenda tehnica cu peste 40 de speakeri locali si internationali, peste 25 de companii partenere, dar si zone dedicate pentru networking, gadgets, testing si relaxare intr-o locatie faina โ€“ evenimentului ๐—ก๐—ข๐—ฅ๐—— ๐—˜๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜€ ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ (๐—ฏ๐—น๐˜ƒ. ๐——๐—ถ๐—บ๐—ถ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ถ๐˜‚, 4-6, ๐—š๐—น๐—ผ๐—ฏ๐—ฎ๐—น๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐˜๐—ต ๐—ฃ๐—ถ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ, ๐—•๐˜‚๐—ฐ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ).

Mai multe detalii despre eveniment poti vedea si pe: https://www.dev-con.ro/

Pentru informatii suplimentare, te rog nu ezita sa ma contactezi.

Ne vedem la eveniment!
Andreea

3 Likes

Mersi, รฎncฤƒ e valabil se pare.

Super :smiley:

Te asteptam si cu o impresie despre conferinta.