Mi-ar placea sa discutam despre implicarea noastra in comunitate, in special ce am putea face pt. Constanta Hub (proiect inceput de Victor Maxim) si de ce (beneficii, interes, etc). In aceeasi masura ce lucruri lipsesc Constantei si le gasim in Cluj / Iasi, pe domeniul tehnologic.
Later edit:
Putin context pt. cei interesati, am vrut sa deschid un Hackerspace in Constanta si mi-am dat seama ca am nevoie de un cashflow constant sa-l pot mentine. Apoi am inceput sa contactez persoane care au deschis prin alte locuri si am aflat ca multe proiecte sunt sustinute / dezvoltate cu sprijinul primariei.
Primaria Constanta si-a dat seama ca domeniul IT este unul profitabil si are tot interesul sa ne sustina daca le prezentam credibilitate si interes. Prin urmare este preferabil sa ne strangem cateva persoane cu interese comune si sa incepem sa dezvoltam ce avem nevoie.
@iamntz m-am exprimat gresit, poti pune, te rog, un poll in primul post, daca continuam discutia cel creat de @claudiu_nicola v-a fi greu de vizualizat.
Eu propun Haute Cup. Este în centru (în spatele magazinului Tomis), este destul de mic iar muzica este (de obicei) în surdină. În plus, au cafea și bere bună. Până acum ne-am întâlnit la vreo trei Wurbe acolo.
Nu se fumează , e trist și nu au alcool au doar bere. În schimb, Doors, duminica la 14:30 e foarte liber. Au mese de multe persoane și ca bonus fac și mâncare bună.
Din pacate nu o sa ajung azi la meetup, am facut o toxiinfectie alimentara, am avut frisoane pana la 3 dim, acum am febra si etc etc, Tagremin FTW. have fun
UPDATE: am inteles ca este un virus, daca aveti frisoane, temperatura, stari de voma consultati un doctor, ca contrar luati Tagremin 1 pastila la 12 ore cat mai reprede (3 zile). Initial am crezut ca am o raceala usoara si in general nu iau pastile, dar noaptea mi-a fost rau si a doua zi eram lat in pat, cand ma ridicam sa ma duc la toaleta aveam senzatia ca o sa lesin, dupa 3 pastile ma simt destul de bine.
Ce ziceți de miercuri la 19:00? (sugerați și un local…)
@claudiu_nicola: eu am sugerat haute cup, că-s băutor de cafea. Dar având în vedere ora târzie, nu cred că-i o idee prea bună Prin urmare, așteptăm sugestii de un local cu muzică în surdină, aerisit, cu servire decentă. Ca subiecte: greu de zis. Data trecută am trecut prin… toate. De la JS la hardware, de la .net la firme offshore și freelancing.
@ct27stf: nici o problemă, te așteptăm mâine cu o sticlă de must