Contorizare număr click-uri și salvare adresă ip

Salutări, am nevoie de puțin ajutor pe partea asta/ Mă confrunt de foarte mult timp cu o problemă pe care nu o pot rezolva, și anume să fac un simplu buton care să fie afișat la fiecare row dintr-un tabel, care, în momentul când este apăsat, să salveze în baza de date Adresa IP a utilizatorului care a dat click, userid, id-ul reclamei și ora.

Mă poate ajuta cineva?

Nu crezi că lipsește ceva? Ce limbaj, ce baza de date, in ce context. Care este nivelul tau cunoștințe. Sa nu explice omul că prostul și tu sa nu înțelegi nimic. Care este dilema dacă ai inceput deja.

1 Like

PHP, PDO Mysql, java, orice ține de web și mă poate ajuta, mă descurc destul de bine, dar m-am blocat aici. Este o aplicație de genul ptc.

Implementeaza urmatorul algoritm:

  • Filtreaza toate link-urile pentru reclame printr-un URL al tau ceva de genul: mywebsite.com/click?url=someadwebsite.com.
  • Cand utilizatorul acceseaza ruta /click preiei url-ul pe care il ai ca si parametru si faci o inregistrare in baza de date cu datele pe care vrei sa le pastrezi (utilizator, IP, data, ora etc.).
  • Redirectionezi utilizatorul catre someadwebsite.com dupa salvarea datelor.

Daca nu vrei sa trimiti url-ul catre reclama in clar, poti avea un identificator unic pentru fiecare link de reclama si-l trimiti pe acela in url de forma mywebsite.com/click?id=d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.

Apoi in baza de date vezi ce reclama reprezinta de fapt acel identificator si tii cont de asta cand salvezi datele si redirectionezi utilizatorul.

Cred ca a mai intrebat ceva asemanator

1 Like

De data asta este un script php simplu, nu mai utilizez laravel

Și ai făcut un cont nou pe forum deoarece… ?

1 Like

Deoarece acum nu mai folosește Laravel…

Nu mai știa parola de la cel vechi :slight_smile: