Convertor Imagini | Video in format Text


(Pîrvan Marian) #1

Am ajuns la punctul in care efectiv trebuie sa castig timp dar uneori ma mai uit si la tutoriale in format video, insa dureaza prea mult sa vad un video iar eu am nevoie de formatul text/cod, exista vrun program prin care sa pot conversti o imagine sau un video in format text?


#2

Cred ca exagerezi un pic.
In fine, cred ca OCR-urile fac imagini -> text. Video in text habar n-am.


(Ionuț Staicu) #3

Și eu cred că exagerezi :slightly_smiling:

Eu când vreau să văd un video (conferință/prezentare/tutorial/etc) îi dau, de cele mai multe ori, viteza mai mare; în majoritatea cazurilor 1.5✕ este o viteză rezonabilă. În unele cazuri pot urca până la 2✕ fără a pierde ceva.


(Pîrvan Marian) #4

Eu doar intreb daca exista o asfel de solutie, sincer imi e frica sa dau x1.5 sau x2 la un video ca sa nu imi stric hard-ul.


(Sapioit) #5

Ce treaba ar avea una cu alta? Video-ului ii da play la acelasi FPS, oricum, doar ca acum sare fiecare al doilea frame pentru x2 si fiecare al treilea frame pentru x1.5, simple as that.
Plus de-asta, ce fel de HDD ai, de nu rezista la asa un load mic de date?

Sau te referi la faptul ca-ti vine sa dai cu pumnul in masa si e posibil sa lovesti HDD-ul si sa-l strici?
Sincer, m-ai facut curios…


(Catalin Coroeanu) #6

Sa transformi o imagine in text (daca imaginea in sine conține cod/text)…da, se poate…însă din video in text…încă nu…cel mai probabil video --> imagine --> text/cod
Exista aplicația de la googletranslate.
Patesc frecvent ca primesccPDF-uri (scan-uri) pe care nu poți da copy/paste si atunci le bag in aplicatie ca pe imagini, dau copy la textul rezultat si apoi paste intr-un document nou.