CTRL+N | Un nou început prin reconversie pentru educația digitală a României

CTRL+N este un proiect național de reconversie profesională care vine în ajutorul celor care doresc să înceapă o carieră în domeniul IT. Acesta oferă un nou start, o nouă pagină în cariera și în viața celor care vor urma cursurile din program. CTRL+N a fost construit plecând de la rolurile cele mai căutate în industria IT, este un program complex de reconversie profesională ce include 28 trasee de învățare pentru joburi de viitor în domenii precum: Project Management, Software, Hardware, Data, Cloud, Security sau Design.

  • Project management
    • Project Manager
    • Product Owner
    • Business Analyst
    • Scrum Master
  • Software
    • Front End (React/Angular), Java, Python, C/C++, PHP, NodeJS, - Mobile dev, Tester/QA
  • Hardware
  • Design
    • UI/UX Designer
    • AutoCAD
    • Graphic Designer
    • Video Editor
  • Cloud Tehnician (AWS/Azure/Google Cloud)
  • DevOps Junior Engineer
  • Databases
  • Security
2 Likes

si care este job-ul ?

Dar de BigData nimic? Asta este in partea de Business Analyst?

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.