Cum modific cum arata pagina unui post - custom theme

Sunt total necunoscator de wordpress, insa a trebuit sa o instalez pentru un prieten un wp. Am cumparat si o tema, totul bun si frumos.

Problema mea este ca aceasta tema care vine cu tipuri noi de posturi nu afiseaza nimic in pagina standard de post. Practic tema este facut astfel incat sa nu trebuiasca sa afisezi pagina respectiva (ci ca sa le vezi doar din pagina de categoria). Problema apare cand vreau sa functioneze un share de facebook, link catre postul respectiv (fiecare post e o galerie foto).

Intrebare: ce ar trebui sa modific (si care e cel mai safe workflow) ca sa fac ca si pagin sa imi arate ceva. De exemplu as afisa pozele una dupa alta.

Cred ca ar ajuta sa ne zici care e tema cumparata (si daca are vreun preview page). In mod normal orice tema ar trebui sa arate lista de posturi pe frontpage, altfel n-ar trece de nici cel mai minim review al oricarui market.

http://themeforest.net/item/chocolate-wp-responsive-photography-theme/299901

Cum ziceam nu are gandit sa arate post page-ul de unul singur. Ci doar categoriile sau homepageul.

Asta nu e post page? http://chocolate.dream-demo.com/wp/?p=266

Cel mai probabil. Dar fiecare album foto este pus intr-un post, atasandu-se imaginile si atat - nu ar text/html. Ele astfel apar intr-o categorie.

Ce mi-as dorit ar fi ca si ppagina de categorie sa fac sa apara ceva mai Ok (eventual chiar galeria in acelasi format)- ca pe categorie).

Astfel, intrebarea este cum customizez post page-ul - intr-o tema.

Din ce vad tema foloseste Page Templates pentru diferite tipuri de homepage-uri. Asta inseamna ca trebuie sa creezi cel putin doua pagini: Home si Blog (evident, poti sa le denumesti cum vrei). Apoi, in Settings -> Reading -> Front page displays, selectezi la A static page iar mai jos la Front page selectezi pagina Home iar la Posts page pagina Blog.

Ulterior in paginile Home si Blog trebuie sa selectezi Page Template-ul corespunzator fiecaruia (in cazul in care exista).

Altfel, template hierarchy la WordPress e cam asa: http://codex.wordpress.org/images/9/96/wp-template-hierarchy.jpg

In functie de fisierele din tema trebuie sa-ti dai seama care e template-ul corespunzator post page-ului. By default e single.php - iar din cod ar trebui sa-ti dai seama ce si unde anume trebuie sa suprascrii.

2 Likes