Salutare!
Sunt pasionat de fotografie si anul acesta vreau sa investesc mult timp pentru a deveni o modalitate de a castiga din pasiunea mea.
In prezent am un site gratuit pe wordpress, dar din cauza limitarilor si a reclamelor, am decis sa renunt la varianta gratuita de la ei. Neavând experienta cu un site, in acest punct au aparut foarte multe nelamuriri.
Nu stiu care este cea mai buna metoda pentru a imi inregistra domeniu (de la ce firma sa cumpar domeniul), la ce firma sa cumpar host, ar fi diferente dintre .ro si .com? Pot plati si direct la wordpress pentru un domeniu, precum si host, dar ma gândesc ca poate sunt alternative mai bune la noi in tara.
Am vazut cam ce firme de la noi sunt recomandate pentru host, dar nu am nici cea mai mica idee ce reprezinta jumatate din ceea ce se ofera in pachetele de host. Nu stiu ce anume ar trebui sa caut pentru un site de prezentare de fotografii. Am nevoie de host cu SSD sau fara? Cam de cat spatiu am nevoie pentru un astfel de site? Conteaza traficul necontorizat sau nu?
Va multumesc anticipat pentru ajutor, dar si pentru timpul acordat citirii acestui post.