Cupon domeniu .dev sau .app

Salutare,

Am gasit intamplator un cupon de reducere pentru Porkbun.

Se poate achizitiona gratuit un domeniu .dev sau .app folosind cuponul: CODENEWBIE. Si, din cate se poate observa in screenshots, oferta pare ca include si 12 luni de email hosting.

5 Likes

Grija mare cu oferte de genul, daca vrei renewal peste un an dai vreo 50 euro. Daca cumparai .com sau .ro era vreo 10 euro.

WARNING: This site has been known to cause a mind blowing experience. We recommend you prepare yourself mentally and if possible be sitting down. Side effects may include saving money, letting out a chuckle, and sporadic oinking.
:pig:

Da, porkbun e un registrar foarte bun.

Folosesc Porkbun de vreo 5-6 ani si in tot acest timp n-am intalnit nici o practica dubioasa. Si i-am folosit atat pentru inregistrat de domenii, cat si pentru vandut de domenii (prin marketplace-ul lor).

Peste un an se poate transfera in alta parte daca pretul nu este unul decent. Totusi, daca aveti dubii, mai bine nu folositi.

2 Likes

mersi de pont, nu intru in panica. avem noroc ca piata e libera si poti sa alegi de unde dorești.

2 Likes

atât costă și la el, se va reînnoi tot pentru 10 euro.

Nu folosesc. :slight_smile:
Eu doar am remarcat acel text si numele registratarului[1]. Atat

1. care mi-a placut :smiley: ↩︎

1 Like

Acum nu o sa afiseze valoarea reala, tot ce vroiam sa spun e sa aveti grija la oferte de genul, s-ar putea sa ramana la fel, s-ar putea sa se schimbe.