Curs iOS8 + Swift

Pentru incepatori, la un super pret, aici: https://deals.thenextweb.com/sales/the-complete-ios-8-developers-course-w-swift-pre-release

1 Like

@Catalin_Banu ești mulțumit acum? :smiley:

WHAT YOU’LL NEED

Intel-based Mac running Mac OS X Snow Leopard or later

2 Likes

Yep…

  1. Vinde cineva asa ceva?
  2. Cine imi ofera gratuit 20 minute intro in programare IOS?

Cum adică dacă vinde cineva? Linkul postat de @Cosmin permite cumpărarea cu $89 (față de $1000 cât e normal).

Ma refeream daca vinde cineva un “Intel-based Mac running Mac OS X Snow Leopard or later”

O sa iau cursul. Sper sa nu il uit intr-un bookmark :slight_smile:

Un Mac Mini costă mai puțin de 3000 lei. Acum un an-doi eram pe punctul de a cumpăra așa ceva; din ce mi s-a spus atunci, o jucărie de asta mergea foarte bine pentru (web) dev, ducea două monitoare, cel puțin un VM șamd. Am reușit să îmi termin treaba cu un hackintosh :blush:

(s-ar putea ca între timp să fi apărut și o actualizare a hardware-ului, dar nu sunt sigur)

Dacă vrei să te apuci serios de iOS dev, cred că asta ar fi soluția. Dacă doar vrei să încerci marea cu degetul, dacă îți permite hardware curent, ai putea încerca un hackintosh; nu aș face un obicei din asta pentru că, cel puțin la momentul respectiv, sistemul era destul de… pretențios și fragil (funcționa doar cu anumite combinații de CPU/plăci de bază, anumite plăci de sunet aveau nevoie de setări suplimentare, anumite plăci de rețea erau instabile, nu intra/ieșea din standby, nu puteai face update-uri minore la OS decât cu mici incantații, nu puteai face update-uri majore la OS fără un patch pe care trebuia să-l aștepți de la alții șamd; evident că plăcile mele nu erau complet compatibile și am avut toate problemele înșirate!)

Nu mi-e clar daca vreau sa ma apuc serios. Ce mi-e clar este ca vreau sa o incerc macar.

Varianta cu Hackintosh pe PC pot sa o incerc, insa din experienta cu hackiintos si virtual box m-am cam lecuit.

ma gandesc initial sa imi iau ceva second. Daca imi place, imi iau ce trebuie. Daca nu , il revand si pierd probabil vreo 5 milioane.

Am nevoie de timp si nervi :slight_smile:

Rulat în Vbox este lent. Rulat nativ, este foarte ok, nu se simte nici o pierdere de performanță. Dacă nu ai încercat niciodată, îți recomand să pierzi un weekend cu un hackintosh :wink:

l-am luat, am inceput sa ma uit. autorul nu ia nicio scurtatura cand prezinta. Imi place pana acum

E misto ca ai assignments si iti da idei de proiecte pe care sa le faci - o treaba cu care eu am mereu probleme cand mai invat cate o tehnologie noua

2 Likes