Curs programare Java

Buna tuturor.Am 39 ani si as dori sa merg la un curs Java care se va tine in orasul in care locuiesc de SDA.Unii spun ca e tarziu,altii spun ca nu e.Ce parere aveti?Tare mult mi-aș dori sa lucrez in domeniu dar fara o diploma nu ai ce cauta nicaieri…

1 Like

Dacă cursul ăla e ce trebuie și tu nu pui timpul și banii în față, ci chiar îți dorești să înveți în primul rând, o să reușești. Asta cu e prea târziu pentru că ai X ani mi se pare cel mai prost argument, care e inventat de obicei de cei care cred că dacă ai ajuns la X ani trebuie să te oprești din a învăța și explora viața și trebuie să ajungi o legumă.
Bagă mare, citește, pune-ți întrebări, documentează-te și întreabă profesorul/pe alții ori de câte ori e nevoie, confruntă idei și o să reușești :slight_smile:

1 Like

Multumesc tare mult…asa am sa fac…

codegym e unul foarte bun. un curs cu multa practica. Succes

Nu este vorba de diplome, este vorba despre ce ai realizat, ce poti realiza si daca poti realiza pana la sfarsit. Fa un repository cu diferite proiecfte, tot e util in angajare. Diploma nu spiune nimic inca.

Java e foarte util la automatizare de teste (cu Selenium si se cauta oameni peste tot) si la destul de multe job-uri la corporatii. Nu e adevarat ca nu ai ce cauta fara diploma, doar ca trebuie sa stii deja ceva daca vrei sa te reprofilezi. De exemplu te poti reprofila din profesor de matematica/fizica/chimie/info/arhitect/inginer/tester in programator, dar daca vrei sa devii programator de la resurse umane ai ce invata.

1 Like