Despre Start-Up Nation România


Oficial :
http://www.aippimm.ro/articol/programe/start-up-nation-2017/start-up-nation-2017/

Legislația în sine : http://www.aippimm.ro/downloadFile/6543/5817

Care-i faza ?
“Bugetul alocat schemei de minimis pentru anul bugetar 2017, aprobat prin Legea nr. 6/2017 a Bugetului de Stat pe anul 2017 este de 1.713.798.000 lei.
Prin implementarea programului în anul 2017 se estimează acordarea de ajutor de minimis unui număr de maxim 10000 de beneficiari.
Finanțarea în cadrul prezentei scheme de minmis se face din fonduri de la bugetul de stat și fonduri europene.”

"j) Realizarea unei pagini web pentru prezentarea și promovarea activităţii solicitantului şi a produselor sau serviciilor, inclusiv cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu deţin alt site şi care trebuie să fie funcţional la data depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, în limita maximă a 8000 lei fără TVA; "

Dacă eu mă apuc să fac un program care generează/verifică automat tot ce cere statul pentru acest program printr-un simplu formular cu inteligență artificială (inclusiv un site și contabilitatea necesară după scheme) oare pot cere bani de la stat pentru el ? :slight_smile: Din 44 de mii de euro mi-aș putea cumpăra și eu un macbook pro, o placă video, reclamă pe feisbuc, google sau ceva de genul.

+ am vreo 300 de idei cu potențial de profit, dar am nevoie de un buget pentru dezvoltare.

1 Like

:sunny: #takemymoney

1 Like