In 20 de ani poate…
de-ar fi o conditie sa nu inceapa ww3 pana nu e gata loghin omenirea ar fi salvata
s-a terminat mai repede metroul din Drumul Taberei decat loghin
N-ai cum să termini un proiect al cărui scop nu-l cunoști nici tu.
Depinde, cum zice o vorba din batrani:
"If you want to be happy for a day, get drunk. If you want to be happy for a year, get married. But if you want to be happy for a lifetime, plant a garden.”
Loghin este gradina omului, fara scop final.
După mai bine de 20 de ani de când am proiectat ultimul PCB, la bătrânețe m-a apucat nostalgia
În poză este o extensie pentru Raspberry Pi care va comanda niște triace de mare putere, cu scopul de a controla temperatura de la depozitul nostru (are încălzire electrică în podea).
Proiectul a fost realizat în KiCad, cablajul a fost realizat la Aisler, componentele le-a lipit asociatul meu, care se pare că încă nu a uitat cum se ține un letcon în mână, eu o să dezvolt softul care va controla drăcia.
Dacă este cineva interesat, mai am două plăcuțe din astea, că Aisler produce prototipurile în serii de 3 bucăți.
Am gasit An Introduction to D3.js (wattenberger.com), e o introducere interactiva in D3.js.
Pro tip: Dacă vreți un wrist pad pentru tastatură ieftin, vă recomand treaba asta de la ikea. Împăturită în 4 (pe lungime), câteva cusături strategice și pac, aveți un wristpad la 10 lei
Se simte mai bine decât v-ați aștepta și este acel ceva de care nu știai că ai nevoie.
Am gasit un tip care mai joaca Red Alert 2/Yuri’s Revenge:
I destroyed 6 player’s economies at once on Command & Conquer: Red Alert 2 - YouTube
moamă, ce mai jucam seria command and conquer prin tinerețe, jucam campanii single nu pe net sau în rețea. Red alert 3 l-am jucat cu un prieten în rețea acum 12 ani, pot să zic că avea cea mai tare animație și reprezentare a apei dintr-n rts sau văzută de sus. Săptămâna trecută m-a prins nostalgia și am jucat unreal tournament ( 1999), e fun și acum și fast paced.
poate fi util pentru fanii RE2 : https://game.chronodivide.com/
Cine își mai amintește, prin 2014, un programator rus a fost arestat pentru că a protestat împotriva invaziei Rusiei din Crimeea.
Ce era grav era că era un contribuitor însemnat la kernelul Linux.
Nu mai știu, dar parcă a renunțat la datele de acces la repositoriul Linux.
Ma întreb ce ar fi putut face Rusia acum dacă l-ar fi forțat să își folosească cunoștințele in interesele lui Putin.
Stie cineva cum pot sa aflu dacă un număr de telefon este alocat?
nu merge sa intrebi la operator?
sau in cel mai rau caz, suni si vezi daca raspunde cineva(persoaba sau ivr)
Saaau poti sa il pui in Whatsapp si iti spune daca foloseste serviciu.
Bine ca n-a fost cumparat de Microsoft.
iti aparea Clippy si word art
Ghost - Griftwood (Official Audio) - YouTube ghost a scos un album genial