DevForum Pub & Chat🍻

Încă… imho e imposibil să nu lanseze un iphone până de sărbători.
Ca un bonus la linkurile tale, de mâine avem și ios 14 și watch os 6.

IPadul la 299$ e bomba, bine mai tb sa mai pui 100 sa ai 128gb, dar tot mi se pare un pret bun.

iPadul este 599.

299 este tastatura.

1 Like

Varianta de saraki cu A12, ah my bad e 299 in scopuri educationale, vad ca e 329, oricum e ce trebuie, pacat ca la noi sunt euro nu dolari si mai ai si TVA.


daca vreti sa cumparati din SUA la preturi de SUA
1 Like

Ai folosit acel serviciu? :slight_smile:

S-au daca l-a folosit cineva.

Folosesc de mai bine de sase ani. Altfel nu as fi postat :wink:

Ajunge un ITist de 44 la Judecata de Apoi. (cu continuare)

  • Doamne am 44 de ani de ce m-ai luat atât de tânăr?
  • Valerică, conform timesheet-ului tău, deja ai lucrat 88 de ani, plus școala, cred că a fost Timpul.
  • Doamne dă-mi voie să îți explic:
    Astăzi am avut un meeting de o oră cu PM-ul meu în care ne-a explicat două ore ceea ce am făcut noi ca să iasă bine. Apoi încă o oră cu ce ar trebui să facem mai departe. Parcă ar fi trecut 2 zile…
    La 11 ședință cu Team Leaderul. Ne-a dat un task de o oră, pe care din experiență cred că îl rezolv bine după două săptămâni. De credincios nu am fost prea habotnic, dar aveam eu o bănuială că exiști Doamne, de aceea am mai trecut o săptămână, în așteptarea inspirației Divine.
    La 13 când să mă duc și eu l-a masă m-a chemat un business ca să îmi explice cât de retardat sunt pentru că nu făcut cu roșu butonul de salvare fără autosalvare, cu galben cand e autosalvat dar mai trebuie confirmat și cu verde când e autosalvat, confirmat salvat și urmează el să îl salveze. M-ai auzit Doamne când mă rugam la tine să mă scapi de el?
  • Păi Da! Tu cum crezi că ai ajuns aici?
1 Like

2 posts were merged into an existing topic: Recomandari si Review-uri Software (Desktop, Web, Scripts)


Asa rezolva Discourse problema postacilor :troll:

1 Like


:grin:

1 Like

nu-i de cafenea, dar uite cine o sa ruleze php mai nou :smiley:

Cam asta, pana acum

  • Functions
  • Arrays of integer, float, Arrays of Arrays
  • Variable Scoped Variables, unset, assign
  • Binary Operators
  • Unary Operators
  • Classes
  • Namespaces
  • Exceptions
3 Likes

Quick tip sa gasesti ce face o anumita optiune a unei comenzi (cum ar fi grep):
man grep
apoi search:
/
apoi optiunea sau termenul pe care il cautam:
-P si Enter
apoi apesi pe ‘n’ sau ‘N’ ptr. next/previous result
E basic treaba dar salveaza vieti. :stuck_out_tongue:

Nu știu ce comandă e aia, dar mă duce cu gândul la ce am citit mai devreme legat de feminism.
Există cumva termeni care ar putea nedreptăți mișcarea feministă?
Că pe aia cu sclavii o rezolvă GitHub.

2 Likes

Pe aceeași notă:

5 Likes

alias woman=‘man’
:grin:

3 Likes

Si pentru că ar trebui să fie egalitate, ar trebui ca în UK un oraș să fie redenumit în Womanchester, pentru că bărbații au deja Manchester.

nu-mi dau seama daca glumiti sau nu.

1 Like

Cand cineva parodiaza fanatismul/extremismul, e foarte greu sa-ti dai seama.

2 Likes

Daca tot suntem la cafenea, ce cafea beti, ce marca preferati si cum o preferati?
:grin:

Chiar acum mi-am facut una la ibric si miroase prin toata casa :blush:

Eu beau la filtru dimineata, dar acum ca lucrez de acasa mai fac si la ibric.