DevForum Pub & Chat🍻

Oh, nu, nu pot să cred că Microsoft ar face așa ceva!

Dacă tot vorbim despre MS:

• sunt autentificat
  • îmi sugerează să adaug nr de telefon la cont
  • când vreau să adaug nr de telefon, mă pune să rezolv chestia de mai jos
  • după ce rezolv chestia de mai jos îmi zice că DEJA AM NUMĂRUL DE TELEFON ADĂUGAT…

Winamp pe linux, QMMP cu skin de Winamp:

2 Likes

In altă ordine de idei, zilele trecute mi s-a rupt scaunul de birou in timp ce eram la calculator.

S-a rupt iremediabil, daună totală.

Și tot gândindu-mă la el am început să calculez câte obiecte si unelte am stricat sau uzat muncind de-a lungul anilor.
Monitoare, mouși, tastaturi, calculatoare, căști, imprimante, ochelari, etc.

Si mi-am dat seama că am muncit mult.
Si pentru ce? Brusc mi-a venit in minte melodia de mai jos, pe care mi-o dedic mie si celor care au muncit pe brânci :slight_smile:

Monitoare, mouși, tastaturi, calculatoare, căști, imprimante, ochelari, prostate

Imi aduce aminte de un film in care joaca Gheorghe Dinica:

Ce, scaunul poate cauza prostată?

https://twitter.com/hillai/status/1703771673411871227

Un repository GitHub de la Microsoft de 38 TB leaked de la un token.

Boss, raportez, e inca invizibil

Știe cineva, pot face un ban cinstit de la Vodafone dacă imi trimite spam zilnic câteva zeci de e-mail-uri nesolicitate?

voi cand va plangeti de software-urile institutiilor statului

3 Likes

Din ce aud pe-afara, e o companie misto pt angajati.

Whatsapp se transforma in Discord :smiley:

Da-i un mesaj lu Mark si vezi ce zice

Toate se transformă în toate.

Cum vine o aplicație cu un feature care devine popular, toate celelalte din aceeași zonă îl vor implementa. E o supra-saturație și aici.

Inainte sa fie cumparat, Whatsapp a avut succes exact pentru a facut un singurul lucru foarte bine. RIP that.

cred ca se transforma in Telegram, are nevoie de features unde poate avea o scuza sa introduca reclame si diverse features care sa faca parte dintr-un paid plan

whatsapp inainte sa fie cumparat avea plan platit de 1 euro pe an parca, dar primul era feee

Tu nu cred. Statul ar face bani din amenda. Ai deptul sa fii uitat daca esti un prospect oarecare, iar daca esti client ai dreptul sa dai opt-out la mesaje de marketing si ei sunt obligati sa pana in aplicare alegerea ta

Si eu am niste “prieteni” ce ma tot spameaza, chiar daca ma dezabonez prin multiple metode automate plus cereri adresate unui angajat de la ei. Am observat ca functioneaza cand le zic (dupa 2-3 opt-out-uri) ca la urmatorul spam depun plangere la ANSPDCP.

Mie imi folosesc adresa de e-mail pe post de coș de gunoi.

Sunt obligați să trimită emailuri către clienți care nu au conturi de e-mail deloc.
Dacă trimit la o adresă inexistentă le vine mesaj înapoi cum că destinatarul nu a fost găsit. Așa că trimit random emailuri.

Am sunat la Vodafone și au zis să ignor mesajele si că vor face ceva - asta se întâmpla acum câțiva ani.

Mai sunt si alții care îmi trimit mesaje ca să scape de ele. Primesc bilete de avion din America de Sud, facturi de la abonamentele cuiva din Franța, etc.