Devirusare site

Buna seara, ma poate ajuta si pe mine cineva cu devirusarea site ului: Viotur.ro, asa imi arata conform ''sucuri.net", desi platesc 90 dolari pe an licenta la tema Divi pentru un singur site. Prin luna august, anul trecut a fost virusat cu m,alware, asa m a insintat in seacrh console, site ul nu a fost in search cateva zile iar apoi am restaurat un back up si am rezollvat caci am trimis la google ca am rezolvat si mi a dat drumul la site dar este posibil sa mai aibe ceva fisiere infectate sau baza de date. Ce imi recomandati sa fac?

Site-urile create pe wordpress sunt deseori atacate. Ar trebui să te obișnuiești puțin cu ideea.

Am mai vorbit despre asta aici: Codul Open Source înseamnă cod vulnerabil? (e continuarea subiectului de aici Wordpress hacking).

1 Like

Ai dreptate in tot cea ce zici, am citit cu mare atentie tot ce ai spus, este de mare ajutor pentru noi care suntem necunoscatori sa putem afla aceste informatii, apreciez asta.
Ai putea te rog sa ma ajuti sa devirusez site ul meu, nu prea imi pot permite asa sa platesc ca stau foarte prost cu banii, incerc si eu sa obtin un venit cu site ul acesta ?

Salutare, doar McAfee a setat o alertă: McAfee SiteAdvisor Software – Website Safety Ratings and Secure Search
Google spune că e OK:

Salut,

Ca si side-note, fa un dump la baza de date si vezi daca incearca sa creeze un fisier.php