eBanK a lansat noua criptomoneda romaneasca eBan si isi mareste echipa

Buna ziua,

Sunt unul dintre adminii eBanK Romania, crypto banca, ce a lansat de aproximativ o luna de zile criptomoneda eBan. Platforma web a fost in teste si a rezistat cu succes credem noi la simulari de atacuri cibernetice initiate de programamtorii nostri specializati in Securitate Cibernetica suntem convinsi ca putem fi doborati de la o zi la alta odata cu dezvoltarea unor noi instrumente de atac DDos, DOS etc.

In momentul de fata avem nevoie de un Expert in Securitate Cibernetica care sa ni se alature cu bagajul sau de cunostinte pe care va trebui sa le demonstreze nu prin interviuri gen sa raspunda la intrebari legate de comenzi linux sau cum codezi in c++ in 5 randuri un x exemplu de cod, sau sa vina cu recomandari de la nu stiu ce Manager de Multinnationala din domeniu doar ca sa ia job-ul. Pe noi ne intereseaza sa stie sa faca ce ii cerem si pentru ce este platit, nu avem nevoie de programatori cu diplome care nu stiu cate taste are un us keyboard.

Asadar avand in vedere asteptarile noastre dorim sa va precizam faptul ca vom folosi ca criteriu de selectie metoda de Mini Proiect, si anume veti avea la dispozitie 3-4 scripturi din domeniu pe care sa le folositi prin coroborare astfel incat sa obtineti un instrument de protectie impotriva atacurilor cibernetice, acest script(instrument) nu trebuie sa fie ceva ce sa ne ajute pe noi pentru ca noi avem deja ceva dezvoltat in house pentru a ne proteja platforma web, acest script trebuie sa demonstreze faptul ca dvs aveti cunostinte si stiti sa identificati bug-uri dezvoltand noi caracteristici scriptului.

Cu cat veti fi mai inventivi si scripturile vor fi mai revolutionare cu atat veti avea sanse mai mari de a obtine job-ul.

Consideram ca ar trebui sa aveti cunostinte solide: c++, c#, c, cython, python, docker(self registry) inclusiv swarm, apparmour, nginx+, naxsi, selinux, vanguards, tor network, ‘EndGame’(script), blockchain, shadowed, git, mercury, kali pentest tools, MySQL, PostgreSQL, RDBMS, DDB, AWS etc.

Pentru efortul dvs va vom rasplati pentru fiecare script trimis si verificat de noi cu minim 1000.00 eBan(dar aceasta suma va creste proportional cu complexitatea scriptului si cum veti da dovada de cunostintele dvs), iar cel ce va fi ales va primi 2000.00 Euro/Luna convertiti in BTC + 10,000.00 eBan/luna.

Pentru mai multe detalii voi atasa url-ul pentru a citi in detaliu despre cum va puteti trimite Mini Proiectele si unde.

Orice intrebare aveti nu ezitati sa ne contactati la adresa [email protected].

Success!
Echipa eBanK

PS: nu ne intereseaza daca ati terminat vreo facultate, curs, liceu sau gimnaziul ci ceea ce stiti sa faceti acum asta este cel mai important, meritocratia este cea care va face diferenta nu altceva.

1 Like

ce banca folositi?

oferiti contract de munca?

  1. Destul de multe typos

  2. “Nu ne intereseaza X” repetat de prea multe ori. Nu mai bine va concentrati pe ce va intereseaza? Hai ca incep eu: care este, de departe, cel mai important lucru in acest rol?

  3. veti fi mai inventivi si scripturile vor fi mai revolutionare

    Asta e exact ceea ce nu iti doresti de la cineva care face security engineering.

  4. prin care sa demonstrati protectia in cazul unui atac DDos

    Nu ai cum sa demonstrezi asta

  5. DoS e destul de jos pe scara de risc.

  • Mentiuni personale, faceti ce considerati mai bine pentru compania voastra.
1 Like

Pai se poate deduce din context. De exemplu, din asta:

Se vede clar ca se considera esential ca omul sa stie exact cate taste are tastatura.

3 Likes

Deschidem si un topic de bisnitari in crypto?

2 Likes

Te asteptam cu solutia, daca esti bun!
Iti multumim pentru feed-back!
Succes

2 Likes

De ce nu comunitati gen HackerOne?

1 Like

Salut!
Oferim garantia platii lunare prin Escrow!
Mult succes!

Salut!
@Aysum te rog totusi sa nu ne iei in derizoriu, si sa incerci sa-ti pastrezi calmul si sa respecti regulile acestei comunitati asa cum ele au fost facute si pretinse de catre admini.
Te asteptam cu un Mini Project daca iti doresti sa participi daca nu inregistreaza-te pe eBanK gratuit si incearca sa faci “bishnitza” sa vezi daca poti :stuck_out_tongue:
Mult succes!

Salut!
@anon31094663 sigur ar trebui sa sti si cate taste are o “us keyboard” pentru ca altfel nu ai avea cum sa codezi dar nu ai inteles aluzia iar semantica limbii materne te-a pus in dificultate ceea ce nu este rau dar cred ca ai putea trimite un Mini Project de succes de ce nu ai incerca? Ce te retine?De ce pierzi timpul ca aberatii si comentarii inutile? Probabil sunt perosane care se gandesc la ce sa faca iar tu te distrezi si pierzi timpul inutil doar ca asa vrei nu ca nu ai putea … intra la noi pe website documenteaza-te si incepe sa lucrezi de ce ai pierde 1000.00 eBan daca ai putea macar sa incerci, noi raplatim orice efort, repsectam munca respectam pierderea timpului in favoarea noasrta de asta platim atat efortul depus pentru Mini Prject cat si interviul final, nu iti vei irosi timpul gratuit cu noi, nu vei avea parte de +5 interviuri pentru care vei pierde timp si bani ca la sfarsit un HR sa-ti demonstreze frustrarile lui si ca are ultimul cuvant de spus … hai sa colaboram nu suntem toti “pui de nemernici” … ne ajuti te rasplatim nu este corect sa ne razbunam … incearca si ai sa vezi o alta mentalitate fata de ce cu poate care esti obisnuit. Hai concentreaza-te si trimite un Mini Project documenteaza-te dc nu ai cunostinte si demontreaza ca poti face lucruri bune si constructive nu apreieri gratuite in derizoriu … hai sa fie Win Win!!
Mult noroc!
Te asteptam cu un Mini Project cat mai curand!
Mult noroc!

Semantica aia se cam pierde cand esti certat cu gramatica si mai si mananci virgule.

Din acelasi motiv pentru care pierd 10^23 eCrap.

“The connection for this site is not secure”

Cam ironic pentru niste experti in securitate care se dau buni sa-i verifice pe altii…

2 Likes

Nu sunt destul de bun.

M-ar interesa sa fac un imprumut, ce dobanda aveti la credite?

unde pot gasi situl? Am nevoie de mai multa informatie despre echipa eBank

2 Likes

Ok iti multumim pentru feed-back!
Dar imi pare foarte rau ca nu am timp si nu este de competenta mea sa gestionez situatia asta cu tine …
Mult succes!
Esti binevenit oricand cu un Mini Project la noi indiferent ca iti suntem sau nu antipatici … si antipatia este trecatoare ca orice pe lumea asta … Noi nu avem carte este drept se pare ca ti-ai dat seama poate cand ne vom ridica la nivelul tau ne vei da atentia dorita pana atunci va trebui sa astepti ca suntem foarte ocupati cu munca …
Numai bine!
PS: esti mai bun daca vreodata se va ivi ocazia sa lucram pentru tine iti vom cade in “genunche” :slight_smile: sa ne iei sub aripa ta pana atunci te rugam frumos sa-ti pastrezi calmul si sa incerci sa nu mai intri in polemici cu noi pentru ca vom apela la orice metoda de a face reclamatii catre adminii acestui forum sa fi exclus … Success :slight_smile:

nu imi dau seama daca eBanK asta e o gluma sau nu… tind sa cred ca da :slight_smile:

4 Likes

Cum sunt banci in parcul IOR, asa e si asta banca in parcul Tor.

Da mai degraba pare a fi un “banc” decat o gluma cu o banca … :))
Daca intelegi ce vrem trimite un Mini Project si ai sa vezi ce adevarata este gluma!
Spor la treaba!

…“loghin. com” vibes anyone?

5 Likes

loghin n-are zeci de milioane de utilizatori :grin:

1 Like

nici ebank atata lorem ipsum cat loghin.

in alta ordine de idei, folosesc TOR si onion dar au google tag manager pe site. much privacy