eJobs sustine domeniul IT -curs de reconversie profesionala

Ce parere aveti despre acest proiect sustinut de eJobs ?

Credeti ca va avea vreun succes, pentru cei care vor participa in proiect ?

Din punctul meu de vedere nu prea. La aceste cursuri vin probabil oameni fara un background tehnic in domeniu, cum spun si ei cu un nivel scazut de calificare si am foarte mari indoieli ca vor pricepe mare lucru. E un background care se formeaza in ani daca intelegi programarea calculatoarelor. Am vazut ca acolo se pronunta cuvinte gen JS dar oamenii aia vor trebui sa stie si sa inteleaga algoritmi matematici cat si de solutionare a unor probleme in viata reala. Nu cred ca va fi un mare succes programul ala :man_shrugging:

LE: Probabil ceva skill-uri vor dobandi dar la un nivel mediocru probabil insuficient pentru pretentiile unor firme de software.

cel mai ușor să știi care au șanse să se adapteze e să vezi dacă le place să joace anumite jocuri, de ex. starcraft, e tehnic imposibil dacă știi starcraft să nu poți învăța programare.

1 Like

Man … it’s FREE … as in free beer. De ce să nu?

1 Like

Dacă a făcut LinkedIn, hai să facem și noi…

Este ceva rau?

din experienta mea ca cineva care incearca sa invete pe cineva, e foarte greu, chestii simple pt noi, de ex, sa navighezi directory tree din line de comanda, sunt greu de inteles pt cineva care obisinuit numai cu app-uri si browsers, sau ce e ala un port, conceptul in sine.

1 Like

o varianta smart de a-ti face reclama pe bani europeni :slight_smile:

2 Likes

Bun proiect pentru eJobs. Pentru restul planetei, bani aruncați.

3 Likes

Daca vrei sa ingropi o nelegiuire, intruneste o comisie. Daca vrei sa discreditezi o ocupatie, organizeaza un curs de reconversie.

4 Likes