Electron si Alternativele Sale

Am o mica aplicatie/script care ruleaza ok intr-o pagina web (foloseste, html,css,php,javascript) dar eu trebuie sa il faca sa fie .exe, care ar fi solutiile?
1.Rescrie Aplicatia in alt Limbaj C++/C#/Java, problema ca am nevoie de si de interfata grafica…
2. Electron sau alta enternativa?

Dupa ce ai complicat, facut aplicatie etc, aplicatie trebuie sa ruleze pe un pc care are windows si sa nu necesite sa vrun server de php instalat sau ceva. Se poate asa ceva?

Recomandarea mea ar fi rescrierea în JS(node) dacă nu e ceva complex. Am folosit electron la un proiect complex dar fără php. Poți deschide orice pagină web, doar că trebuie să ai un server php local pe un port.

Altcumva .net ar fi o alegere bună pentru Windows. Interfața o poți face in multe moduri în Visual Studio. (Dar electron e o opțiune decentă)

1 Like

Ideea ca dupa ce am rulat , compilat toata aplicatia :)… ea trebuie sa ruleze pe alta calculator fara ca pe acel calculator sa fie nevoie sa instalez vrun pachet/librarie si fara sa fie in pagina de net.

Pai ti-am dat linkul de mai sus, poti dar php va rula printr-un server local rulat cu gulp, cu js e trivial, ai un index.html cu bundle.js (generat din librarii și tot ce îți trebuie cu gulp/webpack/browserify) sau un render.js pentru frontend si un main.js pentru node. (Dacă nu te complici cu react sau altceva)

Practic pui un php.exe undeva inafara asar-ului, in scriptul de mai sus e in ./php/bin/php. (Unde e electron.exe sau cum il vei numi)

1 Like

Am refacut aplicatia… acum contine doar html,css si js , electron nu poate crea un fel de .exe in mod automat ?Sau e nevoie neaparat de rularea lui npm start de fiecare data?

Altfel rulezi electron.exe…

1 Like