Else vs Key Value vs Switch

Care ziceti ca e best practices ? test case link

Voi ce folositi ?

EDIT - :slight_smile: :thumbsup:

Key Value solutia optima in final

2 Likes

Trebuia sa pui si tu un spoiler :slight_smile: Depinde de proiect, in proiectele opensource/public domain, pentru lizibilitate a codului, intotdeauna switch/case. Daca urmaresc cine stie ce optimizari (de parca as lucra la Facebook), key/value.

2 Likes

Ceea ce ai tu acolo este un dicționar și atunci, automat, best practice este key → value.

Cred că întrebarea ta a vrut să fie

nu

Dacă ne-am baza tot codul pe rezultatele benchmark-ului tău, atunci probabil am face chestii de genul:

// boilerplate

function performAction() {
    // foo
}

function warnUser() {
    // bar
}

function isReady() {
    // baz
}

// key -> value în loc de if / else

var decisions = {
    true: performAction,
    false: warnUser
}

decisions[isReady()]();

Ce zici, ți se pare best practice? :slight_smile:

2 Likes

Makes total sense. :)) Cum zicea si @voxspace daca ai doar un dictionar, e ok. Daca ai si functionalitate, switch clar.

1 Like