Pe unul din topicurile de aici s-a discutat de importanta unui scaun bun pentru sanatate, si de aici rezulta ca 1000eur pentru asta e o investitie buna. O investie si mai buna e salvarea catorva minute pe zi (sau ore pe luna) pentru 5eur/luna, sau 8eur daca adaugi si familia. Cat 2 beri in oras.
daca este o neintelegere… retrag ce am spus.
totusi, tu ai deschis usa si tot tu ai explicat (nu pot sa fiu singurul in culpa pentru ca nu am inteles ce ai dorit sa transmiti).
dar sunt deschis sa ascult si sa corectez ce am spus gresit ca urmare a intelegerii nefericite.
si daca nu consideri ca youtube se incadreaza aici (nu merita plata - nici in bani si nici in reclame)…
de ce insisti sa il furi?
poti alege sa il ocolesti daca nu merita atentia ta.
dar tu alegi sa il folosesti, dar fara sa platesti pretul cerut (repet, fie in bani fie in timp de reclama).
de ce?
Algoritmul de recomandări e de vină. Yt încearcă să personalizeze conținutul
De ce nu tratati ca orice produs din magazin? Te duci la raft, te uiti la pret, decizi daca merita banii sau nu. Nu merita banii, pleci la concurenta sau te abtii sa consumi acel produs. Eu sunt pro platit pt servicii care merita, doar ca la un moment dat se aduna si ajungi sa dai 50+ EUR pe netflix/prime/disney+/youtube/spotify/ziar etc