Facultate sau nu?!

Salutare as dori si eu sa stiu cateva informatii despre facultatea de informatica din craiova(informatii care nu le am gasit pe site).Cam cati studenti(asa ca estimare) se duc la aceasta facultate?sau nu prea mai este cautata din cauza popularitatii facultatiilor din bucuresti,timisoara si cluj?
Va marturisesc ca am cateva calitati de autodidact dar mi ar placea sa urmez si cursuriile unei facultati.(p.s.:doresc sa ma fac freelancer ceva in domeniul web asa ca cursuriile de la aceasta facultate ar aduce un supliment cunostiintelor mele de web ).

Web developmentul n-a avut si nici nu va avea ceva deaface cu o facultate. Invata engleza, poti sa inveti chiar acum tot ce vrei despre web development de pe google, youtube si diferite site-uri prin video-uri si tutoriale.

Daca nu poti, invata sa poti. Fa ceva proiect si vezi ce nu stii, unde te blochezi, daca iti place, daca nu. In clasa a 9 imi amintesc ca deja am scris cateva moduri pentru jocuri si mici aplicatii pentru a ma ajuta sa configurez serverele pentru ele. Respectiv atunci am inceput sa invat PHP, mi-am facut si cateva site-uri.

2 Likes

Eu nu înțeleg următorul lucru: care este scopul deschiderii a zeci de discuții pe fix același subiect, fix de pe același IP. Ori sunteți foarte mulți în aceeași casă cu aceste probleme ori încerci un soi de trolling de doi lei…

Ce să fie?

(sunt vreo două-trei conturi deschise pe același IP, toate subiectele încearcă discuții pe tema asta)

3 Likes

Nu, nu ai. Doar crezi ca ai.

1 Like