Salutare, am un proiect personal la care am lucrat în ultima vreme ( sincer, l-am făcut pentru că nu găseam nicăieri o soluție de realizare contracte ”automată” și de gestionare a acestora. Și ușor ușor am tot dezvoltat funcționalități) și aș avea nevoie de un feedback. Acum e la nivelul unui MVP, eu personal îl folosesc și sunt mulțumit de el
arata bine / util, dar ar mai fi de acoperit 2 puncte importante (dpmdv):
version control (am vazut ca are un istoric al actiunilor, dar nu am vazut sa fie si un istoric al continutului modificat)
interactiune cu clientul: sa pot trimite direct un mail cu documentul si mai ales sa preiau feedback (sub forma de comentarii / modificari propuse / ceva in sensul asta)
nu ma duc spre facturare / urmarire plati pentru ca deja poate fi alt proiect in sine, dar daca se poate (macar cu integrarea unui tert) ar fi clar de folos.
Mulțumesc pentru feedback, nu am activat cele 2 funcționalități despre care vorbești, pentru ca încă lucrez la ele.
Spre exemplu la partea de transmitere document pe mail, voiam sa implementez o logica de conectare a mailului personal/firma si sa se trimita prin mailul ala.
Iar la partea de comentarii/feedback client, CKeditor are lucrurile astea implementate (m am gandit sa nu inventez eu roata), dar sunt disponibile in versiunea platita.
La partea de facturare m am gandit si eu la o integrare cu un tert, acum cu e factura mi se pare inutil sa creez inca un sistem de facturare, cand ecista altele testate si functionale.
Later edit: Pentru versiuni, din pagina de contracte, la actiuni exista un buton de raport si in pagina raport contract, ultima parte de jos, e o lista a versiunilor
Gaseste o modalitate de management al registrului de intrari-iesiri. In practica, in registre se lasa spatiu pentru antedatare. Eventual poate lasi libera editarea datei si dupa submit. (sunt multe scenarii din practica…)
La moneda serviciilor sa lasi o flexibilitate pentru cursul valutar. Sunt firme care merg cu un curs stabilit arbitrar, eventual combinatii de BNR + x% sau cursuri specifice al bancilor. (probabil aici trebuie explorat mai mult)