Framework: custom sau nu? (locul în care ne jignim și ne ștergem conturile)

@ovidiu_dtp, @tachyean V-am curățat posturile în care vă atacați personal. La următoarea abatere vă dau suspend câteva zile amândurora :slight_smile:

Really? Tot eu atac personal? :slight_smile: Da-mi suspend oricum nu mai postez ever, nu are rost.

Multumesc

Păi din păcate da, și tu. E drept, @ovidiu_dtp te-a insultat primul (apropo, @ovidiu_dtp, mai ușor cu părerile nesolicitate legate de competența colegilor tăi de pe forum), dar puteai foarte ușor să dai flag postului, eu intram, vedeam, luam măsuri. Nu era nevoie să adaugi și tu insulte. Atacurile la persoană nu vor fi tolerate, chiar și atunci când sunt în autoapărare.

2 Likes

Oameni buni, suntem maturi ori ba? E normal sa avem pareri diferite, e normal sa nu fim deloc de-acord cu unele pareri, ba chiar sa fim foarte deranjati de unele. Dar fiecare are experientele lui, fiecare s-a lovit, din fericire sau nefericire, de o situatie anume.

Exista proiecte proaste facute pe framework existent si proiecte bune pe unul custom. Si invers. Simplu.
Nu are chiar niciun sens sa ne dam in cap. Fiecare sa-si spuna experienta, iar ceilalati sa spunem, civilizat, cu argumente, de ce sustinem sau nu o tabara sau cealalta.

Inainte de toate, sa nu uitam ca niciunul dintre noi nu e programatorul numarul 1, care s-a intalnit cu toate tipurile de proiect si a aplicat mereu solutiile cele mai de succes. Invatam mereu. E recomandat sa ciulim urechile la nou, la diferit.

Haideti sa-si spuna fiecare povestea pe tema subiectului, iar noi sa aducem argumente pro sau contra, dar constructiv. Daca X greseste, foarte bine, suntem aici sa-i indicam parerea noastra si sa-l ajutam sa se indrepte, dar nu e bou, ci doar greseste.

2 Likes

Sa fim seriosi. Ce am scris eu, nu era atac la persoana. Nu am numit pe nimeni, Am exprimat o parere. Am spus ceva de genul “Prostii sunt prosti”. Evident, pe o astfel de afirmatie, nu pot decat sa se distreze toti cei care o citest, iar cei care se supara, probabil ca se simt vizati.
Parerea mea e ca nu am suparat pe nimeni.
Daca vrei un forum pe care sa ai discutii care sa fie ceva de genul:

- Vai, ce misto e sa scrii cod in Notepad++.
- Da, dar si in Vim se poate mult mai bine.
- Pai si Notepad++ poate la fel de bine
-Ai dreptate. Ce misto e ca avem tastatura clapauga.
-waaaaw! Asa e. Ce taaare!
- Mie-mi place foarte tare Java.
-  Da, e misto, dar eu vreau cu PHP.
- Poate ar merge bine si cu banane.

Ma rog… poate-ar trebui sa facem un stagiu la colegiul eunucilor sa ne adaptam limbajul la exigentele societatii…

1 Like

[quote=“ovidiu_dtp, post:23, topic:1348”]Ce am scris eu, nu era atac la persoana. Nu am numit pe nimeni, Am exprimat o parere.
[…]
Parerea mea e ca nu am suparat pe nimeni.[/quote]

Ai dreptul să formezi orice păreri vrei tu, bineînțeles. Dar când vine vorba de exprimarea lor aici, ori le exprimi într-un mod adecvat (cuvânt al cărui înțeles în cazul prezent nu este negociabil), ori nu le exprimi deloc :slight_smile:

Acestea fiind spuse, vă rog să reveniți la subiect. O să las discuția asta offtopic aici, pentru că vreau să fie clar tuturor că regulile sunt aplicate, și care sunt condițiile în care se aplică, dar vă rog să reveniți ontopic.

Ma rog, din moment ce ai editat posturile, lumea trebuie sa te creada pe cuvant. Eu sunt destul de convins ca ce-am scris nu a incalcat nicio regula.
Mai mult, daca se considera ca am incalcat aceste reguli si nu mi-am dat seama, inseamna ca o sa le mai incalc si pe viitor. Din acest motiv, eu cred ca cea mai de bun simt si respectabila solutie e sa imi sterg contul de pe acest forum. Asa ca, noapte buna.

Edit:
Observ ca nu exista posibilitatea de stergere a contului. Va rog frumos sa imi stergeti contul, sau sa implementati optiunea de a sterge contul.

Ba deloc. Oricine poate să vadă și varianta originală a unui post editat. Scrie în colț numărul de editări, și când dai click îți deschide asta.

[quote]Din acest motiv, eu cred ca cea mai de bun simt si respectabila solutie e sa imi sterg contul de pe acest forum. Asa ca, noapte buna.
[…]
Observ ca nu exista posibilitatea de stergere a contului. Va rog frumos sa imi stergeti contul, sau sa implementati optiunea de a sterge contul.[/quote]

Recomandarea mea este să nu adoptăm poziții dramatice pentru frustrări de moment, dar ești un adult capabil să ia singur deciziile care îl privesc, așa că, cu toate că îmi pare rău să fac asta, dorința îți va fi îndeplinită.

Contul nu îți poate fi șters fără ștergerea tuturor post-urilor, iar asta înseamnă să dăm peste cap discuțiile la care ai luat parte, iar asta nu sunt dispus să fac. Așa că ți-am anonimizat contul.

Mult succes!

3 Likes

As avea rugamintea sa nu mai postati in topic, trimiteti-le utilizatorilor mesaje private si rezolvati situatia extern topicurilor.

Este foarte mult text si nu am timp sa petrec foarte mult pe forum, mi-ar placea sa citesc doar ce este relevant topicului si sa pot contribuii.

Revin on topic daca se curata, apreciez efortul vostru, serios.

3 Likes