Framework mai usor de inteles

Salut, pentru inceput vreau sa zic ca sunt nou pe aici si va multumesc ca ma lasati sa fac parte din echipa. Eu de felul meu nu prea o am cu programarea, adica stiu cate ceva dar e de nivel foarte slab comparativ cu altii, asa ca m-am gandit ca, ca sa nu se risipeasca un potential(in design de exemplu dar si alte locuri) ma gandeam sa va zic ca am nevoie de o echipa cu care sa facem lucruri inovatoare. Sunt axat pe viitor foarte mult, imi place viitorul inca de mic, ideea ar fi fost sa facem o echipa si sa castigam toti cate ceva din asta. Am multe idei bune,de viitor dar nu pot sa le pun in practica fara cineva, pentru ca inca nu am experienta altor persoane. Ma puteti considera un fel de software designer. Designul face ca viitorul sa devina prezent prin ideile pe care le are, asa ca orice echipa care are un designer care mai e si inovator e cu un pas in fata.

Pentru inceput vreau sa va zic ca stiu ca sunt o tona de Framework-uri dar ma gandeam la un design mai bun pentru ele, de care voi vorbi atunci cand vreti sa va alaturati echipei.

1 Like

Să-ți spun drept, eu nu prea am înțeles ce cauți de fapt…

3 Likes

avand in vedere ca n-ai treaba cu programarea de unde stii cum ar trebui sa arate un framework bun?

Si eu vreau sa construiesc masina timpului! :slight_smile:

Poate ar trebui sa fi putin mai specific in ceea ce cauti, este foarte ambiguu ceea ce ai scris mai sus.

A zis undeva că e vorba de un framework server-side? Poate se referă la ceva gen Bootstrap, Foundation, etc, dar cu un design pe care el îl consideră mai bun. Și poate are design-ul în minte, dar nu și cunoștințele tehnice pentru a-l implementa.

Omul nu s-a exprimat foarte clar, asta o vede oricine, dar nu e nevoie să îl luăm peste picior pentru asta :smile: Cu puțin efort suplimentar, îi putem pune câteva întrebări de clarificare:

  • La ce fel de framework te referi? Ceva gen Bootstrap și Foundation?
  • Cauți să angajezi pe cineva, sau cauți colaboratori / parteneri? Pentru că “să vă alăturați echipei” este o exprimare cam vagă.
  • Ce anume nu ți se pare bun la design-ul actual al framework-urilor?
  • De ce un framework ar trebui să aibă și o componentă de design? Framework-urile de front-end sunt gândite să poți aplica pe ele orice design, altfel toate site-urile făcute pe ele ar arăta la fel.
3 Likes

Era doar o gluma inocenta, nu vreau sa iau pe nimeni peste picior. No offense.

Din cate inteleg eu, este un antreprenor care isi cauta o echipa pentru a isi pune niste idei (confidentiale) in practica.

@pcristian43

Ce fel de software?
Aplicatii web, mobile, desktop?

Cred ca prin framework se referea la CMS-uri gen Wordpress sau Joomla.

Nu vreau sa continui discutiile de mai sus pentru ca nu are rost, dar am o intrebare si o rugaminte pentru ca m-ai facut curios, desi nu ma incadrez in cerinte.

Intrebare: designul asta este facut de tine?
Rugaminte: poti posta un portofoliu?

1 Like