Front-end junior

Cautam unul sau mai multi jr. front-end pentru a se alatura echipei R2.

Tip colaborare: freelance / part-time

Workplace: Remote

Experiența necesară: html/css nivel mediu sau incepator

Responsabilități: sa codeze un numar de site-uri statice - doar in html/css, fara js (fara animatii, fara panselute), fara server-side. Astfel de sites le numim mini-projects, iar timpul estimativ pentru realizarea unuia in regim de viteza poate fi oriunde intre 60-120 minute. Un mini-project are un singur template, repetitiv pentru paginile din adancime. Numar total de pagini: intre 2 si 5 (cred ca 3 pagini este o medie buna).

Beneficii: plata per mini-project. Plata se face saptamanal sau lunar, de fiecare data la timp. Pentru inceput, luam in calcul si plata pe zi.

In conditii de workflow continuu, in scurt timp se poate ajunge la peste €1k lunar. Ne dorim un colaborator serios, cu dorinta de munca. Se cunosc timpii de executie, avem un workflow foarte bine stabilit, oferim ajutor (training) initial, platit. Viteza de executie este vitala. Daca stai cu FB deschis de dimineata pana seara probabil ca n-o sa-ti placa. Daca nu, poate fi un part-time ideal, pentru castiguri extra, dar si un full time, in anumite conditii.

Interviul consta in cateva intrebari simple din domeniul html/css. Nu conteaza CV-ul, studiile, ci pur si simplu ce stii si cum stii sa faci, concret. Preferabil colaboratori din zona Bucuresti / Muntenia, dar nu exista limite geografice impuse.

Suntem o agentie de SEO din Bucuresti.

Contact: hello [at] r2 [punct] ro sau PM

4 Likes

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.