Frontend developer începător sau mediu - 8 ore pe zi,lucru de acasa

Tip Colaborare

  • Freelance

Workplace:
Remote (de acasă)

Se cere
CSS/HTML la nivel mediu, chiar și începător. Mă interesează mai mult viteza de execuție și inteligența, seriozitatea și dorința de a munci, în detrimentul cunoștințelor tehnice. Pentru un începător, suntem dispuși să oferim o perioadă de training, plătită.

Responsabilități și beneficii
Să puna online un anumit număr de site-uri cu Wordpress, layouturi simple, fără interacțiuni, fără Javascript, nu este nevoie de tehnologii server-side. Workflowul este probat, se știu timpii de execuție, există un timeline concret în care te poti poate încadra fără probleme, dacă muncești. Un astfel de site nu dureaza mai mult de 10-15 minute, dupa ce-ti intri in mana si inveti workflow-ul.

Venituri

Se stabileste de comun acord un pret per website si apoi plata va fi la “output”, asadar la numar de site-uri facute. Poti lucra in orice interval de timp care ti se potriveste, atat timp cat iti faci treaba respectiv numarul de site-uri care ti-au fost alocate.

Alte considerente
Lucram de 6 ani in stilul acesta si cum oamenii mai pleaca din tara, isi mai schimba optiunile de viata, ne vedem nevoiti din cand in cand sa cautam colegi noi, acum este pentru prima data din 2020 cand facem acest lucru.

Surprinzator dar am gasit foarte repede oamenii cu care-mi doream sa lucrez. Multumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje. Am ocupat cele 3 posturi de lucru dorite, target atins, declar inchis acest topic.

5 Likes

Acest subiect a fost închis automat după 30 de zile de la primul răspuns. Nu mai sunt permise răspunsuri noi.