Funny dev related stuff - the chill corner 😂

Momentul ăla când păsările sunt în stare să facă ordine mai bine decât oamenii :smiley: :troll:

1 Like

*porumbeii, ca sunt si pasari inteligente

6 Likes

imagine

avem pe forum vreun informaticean dornic sa vorbeasca detalii?

11 Likes

"CFR Călători informează că în perioada 21 august – 15 septembrie 2018 se vor realiza lucrări de mentenanță a site-ului www.cfrcalatori.ro. "

De aici.

Lucrări de mentenanță care durează aproape o lună. Am trăit să o văd și pe asta.

2 Likes

Ca tot a lansat Nvidia placi grafice cu suport ray-tracing, un citat de la un cercetator din domeniu:

“ray tracing is not slow, computers are”

Numele nu mi-l amintesc, dar citatul e funny. Si adevarat.

3 Likes

https://lroemipsum.dutylabs.ro/ :smiley:

6 Likes
3 Likes
2 Likes
4 Likes
6 Likes
2 Likes

Amuzant și trist în același timp :frowning:
Nici nu vreau să știu câți bani a pierdut :frowning:

1 Like

4 Likes

I-am trimis unui client id_rsa.pub și i-am zis să-mi adauge cheia în ~/.ssh/authorized_keys:

Cumva, a înțeles că trebuie pus fișierul în folderul .ssh. După cinci minute de „nu merge” și „dar am făcut ce mi-ai zis!!!” mi-a trimis un screenshot.

SĂ-MI DEMONSTREZE CĂ A FĂCUT BINE!!!

3 Likes

Și care era parola?!

Poate sa il si importe in authorized_keys.

40231921_2254073281272704_1330255954024857600_n

1 Like
  1. Încă se mai fac astfel de anunțuri de angajare:
const FD Developer = require("Front end");
const YOU = require("YOU");

["JavaScript", "Front End Developer", "Senior Developer"].filter((k) => {
  return YOU.areInterested(k);
}).map((k) => {
  sendJobApplication({
    "to": "--redacted--",
    "from": YOU.getEmail(),
    "subj": `JobApplication - ${k}`,
    "msg": YOU.getCV()
  });
})
3 Likes