Gasesc ceva sfaturi in angajare?

Salut, n - am fost de ceva timp aici.

Dupa 7 luni de studiere relativ productiva in paralel cu facultatea cred eu ca ma facut o miscare inainte ce tine pe plan de frontend.
Am studiat activ HTML, CSS, JavaScript, DOM, Sass, Responsive && Adaptive Design.Dar cu totii stim ca asta nu e necesar, pe teorie nu ajungi departe ci doar in ‘tutorial hell’.Dupa ceva teorie m - am si apucat de practica.

Practica a constat si consta in faptul ca am consturit de la zero, 2 pagini landing pe care le-am si facut deployment pe gh-pages si tot odata am invatat GIT && GitHub unde mi - am construit un profil activ si unde ma starui sa fac cel putin 1 commit per zi. Paginile sunt full adaptive && responsive pentru orice device, am folosit preprocesorul Sass, in una din ele acum vreau sa i fac build pe webpack, evident ca am si implimentat elemente de interactiune prin pur JavaScript.

Am mai creat o pagina, de fapt am modelat - o prin Docusarus framework unde imi postez toata activitatea de la facultate anume pe partea de programare(un portfolio universitar in forma site).

Am mai facut si probleme algoritmice in JS pe CodeWars(analog LeetCode) unde am ajuns cu profilul la 5 kuy si cu 222 kata(probleme rezolvate).
Toatea acestea le-am facut in paralel cu faculatea de CTI.Le - am facut din cauza ca am nevoie de dezvoltare pe plan profesional dar la faculate ne preadau bazele si atat, e interesant dar nu e destul.

Intrebarea mea e cam copilareasca dar am nevoie de ceva sfaturi.
Este evident ca cu asa stack de cunostinte nu pot pretinde inca la o pozitie de junior web-developer, si la vara vreau sa pun un accent major pe ceva framework si dupa ce il v - oi studia, cu ceva proiecte gata pe framework dupa, pot sa mi gasesc ceva de munca in domeniu?, chiar vreau sa primesc practica reala, vreau sa muncesc in echipe reale si sa fac practica unde sa ma dezvolt la maxim, cand pot sa aplic la ceva post de munca, si cel mai important unde sa o fac, pe ce platforma, Linkedin?
La ce sa ma astept, ce task’uri algoritmice ar putea sa fie, ce portofolio sa prezit, are cineva experienta in asta?(aplic dupa ce trec cv framework cred)

(cer scuze de structura proasta a gandurilor)

1 Like

Secretul e să tot aplici și să înveți din greșelile tale până când cineva te angajează. După nu salariul contează ca și junior ci posibiltatea de a învață de la colegi care vor să te învețe meserie.

LinkedIn e important, pune o poză făcută de un fotograf, un rezumat generat cu chatgpt pe care il mai personalizezi în stilul tău… Adăugat-ti colegii, cunoscuții…

Algoritmii sunt un mod de a ii filtra ușor pe candidați.

1 Like

se aplica pt domeniul asta? oO

n-am avut in viata mea poza pe ln. nici macar un profil actualizat. mereu am avut cereri de acolo.

cv scris de gpt :))

@onyx_peek , lasa frameworkurile, sunt degeaba. mai ales pe js. o sa te concetrezi pe una si o sa vrea sa te angajeze pe alta. si o sa te uiti ca la felul 4.

fugi de persoanele care-ti spun ca ai nevoie de 1337 de tehnologii pt a fi junior. le inveti pe parcurs.
pune mana si invata principii si algortitme, alea le aplici pe marea majoritate a limbajelor de programare. css/html trebuie stiute, dar nu te axa doar pe astea. nu cauta nimeni doar astea.

1 Like

Pentru un junior azi e altă mâncare de pește.

1 Like